Dossiers.

uitgelichte afbeelding

Health Innovation School Rotterdam zoekt toekomstige innovatieleiders

Health Innovation Challenge
dossier

Health Innovation Challenge

De Health Innovation Challenge helpt zorginstellingen om uitdagingen uit de organisatie aan te pakken. Samen met StartUps en MKB werken zorginstellingen aan een innovatie oplossing.

Lees meer
Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET)
Kennis

STIMULERINGSREGELING E-HEALTH THUIS (SET)

Het ministerie van VWS lanceert op 1 maart 2019 de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Deze regeling heeft als doel het gebruik van e-health toepassingen te vergroten en te borgen, zodat ouderen die kwetsbaar zijn of lijden aan een chronische ziekte langer thuis kunnen blijven wonen. De toepassing van e-health maakt het in vele gevallen mogelijk om langer veilig en gezond thuis te blijven wonen.

Lees meer
Brainpark Rotterdam
Kennis

Onderzoek naar vestigingsklimaat

In opdracht van de gemeente Rotterdam voert het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI) een onderzoek uit naar het Rotterdamse vestigingsklimaat voor Life Sciences en Health bedrijven. Het doel hiervan is om een basis te leggen waarmee we samen met andere partijen het vestigingsklimaat nog verder kunnen verstevigen.

Lees meer
rawpixel 577480 unsplash
Kennis

Holland Health Data Coöperatie

We laten online en in apps steeds meer gezondheidsdata van onszelf vastlggen, een ontwikkeling waarvan we pas aan het begin staan.

Lees meer