Dossiers.

Health Innovation Challenge

De Health Innovation Challenge helpt zorginstellingen om uitdagingen uit de organisatie aan te pakken. Samen met StartUps en MKB werken zorginstellingen aan een innovatie oplossing.

Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET)
Kennis

STIMULERINGSREGELING E-HEALTH THUIS (SET)

Het ministerie van VWS lanceert op 1 maart 2019 de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Deze regeling heeft als doel het gebruik van e-health toepassingen te vergroten en te borgen, zodat ouderen die kwetsbaar zijn of lijden aan een chronische ziekte langer thuis kunnen blijven wonen. De toepassing van e-health maakt het in vele gevallen mogelijk om langer veilig en gezond thuis te blijven wonen.

Lees meer
Brainpark Rotterdam
Kennis

Onderzoek naar vestigingsklimaat

In opdracht van de gemeente Rotterdam voert het Erasmus Centre for Business Innovation (ECBI) een onderzoek uit naar het Rotterdamse vestigingsklimaat voor Life Sciences en Health bedrijven. Het doel hiervan is om een basis te leggen waarmee we samen met andere partijen het vestigingsklimaat nog verder kunnen verstevigen.

Lees meer
Netwerk Ontbijt
Kennis

LSH010 Ontbijt

Vier keer per jaar vindt in Rotterdam het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie van Life Sciences & Health 010 plaats. Professionals in life sciences & health bouwen gericht aan een relevant netwerk en worden geïnspireerd met best practices en innovaties uit de sector.

Lees meer
Kennis

Holland Health Data Coöperatie

We laten online en in apps steeds meer gezondheidsdata van onszelf vastlggen, een ontwikkeling waarvan we pas aan het begin staan.

Lees meer