Arbeidsmarktcongres: Missie zorg 010, de zorg voor altijd anders

De zorg voor altijd anders. Hoe sorteren we voor op de toekomst met de uitdagingen van vandaag? Op 16 september vindt het arbeidsmarktcongres Missie Zorg 010 plaats, georganiseerd voor en door deRotterdamseZorg. Tijdens dit congres focussen we met elkaar op de vraag: Hoe we in deRotterdamseZorg voorsorteren op de fors toenemende zorgvraag in een krappe arbeidsmarkt? Waar staan we nu? Waar gaan we naartoe? We gaan samen op missie: laat je inspireren en ga aan de slag met deze maatschappelijke opgave.

Ben jij werkzaam in strategisch lijn management, strategische HR, of ben je een innovatiemanager, vertegenwoordiger van de zorgprofessionals (bijv. de voorzitter van de VAR) of anderszins binnen een zorgorganisatie betrokken bij de transitie van de zorg? Meld je dan nu aan!

Programma

We hebben een inspirerend programma samengesteld over de toekomst van zorg, regionale samenwerking en anders besturen; Met spot-on sessies lichten we best practices uit de regio uit, er zijn verdiepingssessies over thema’s als leercultuur, innovatief gedrag en zeggenschap van zorgprofessionals. Daarnaast biedt het programma veel ruimte om te netwerken en dagen we ook op de cateringvloer de deelnemers uit om met ons mee te praten over de toekomst van zorg.

Praktische informatie

Datum: 16 september, gehele dag
Locatie: De Doelen te Rotterdam
Toegang: €75 p.p.
Website en aanmelding: www.derotterdamsezorg.nl/missie010

Dit congres is bedoeld voor leden van deRotterdamseZorg.

Flyer Arbeidsmarktcongres: Missie zorg 010, de zorg voor altijd anders

Datum: 16 september 2021
Locatie: De Doelen te Rotterdam