deRotterdamseZorg: Ontdekdezorg week 2022

Van 14 tot en met 19 maart vindt de Ontdekdezorg week plaats! De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij zich in webinars, video’s en offlineactiviteiten laten inspireren over het werken in zorg en welzijn en kennismaken met werkgevers in de buurt. 

Het is ook dé week voor zorgorganisaties om zich te presenteren aan potentiële nieuwe medewerkers. 

Ook dit jaar vormt de website ontdekdezorgweek.nl het centrum van de campagne. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en de website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Daarnaast hebben alle zorg- en welzijnsorganisaties (dus ook jouw organisatie!) de mogelijkheid om zich te presenteren door middel van bijvoorbeeld een video, website en een beschrijving van de organisatie. In de activiteitenkalender vinden bezoekers een overzicht van on- en offlinebijeenkomsten. Organiseer jij een bijeenkomst, on- of offline, waarin potentiële werknemers kunnen kennismaken met jouw organisatie? Wordt het een informerend webinar, een inspirerende bijeenkomst met een enthousiaste zij-instromer op locatie of een online vragenuurtje? Laat zien wat jij zij-instromers en herintreders te bieden hebt! 

Doe mee! 

deRotterdamseZorg nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de Ontdekdezorg week. Dit is de kans om ons als regio te profileren richting potentiële werknemers.

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op: www.ontdekdezorgweek.nl

Laten we de krachten bundelen om zo veel mogelijk mensen in Rotterdam Rijnmond te enthousiasmeren voor werken in zorg en welzijn! 

Bron: deRotterdamseZorg / Ontdekdezorg week

Datum: 14 maart 2022 t/m 19 maart 2022
Locatie: Online & Offline