Bij een groeiplan hoort een goede financieringsstrategie. Op 9 februari 2021 organiseren FME en Rabobank een online financieringsevent speciaal voor medtechstarters. Daarbij gaan zij in op de financieringsmogelijkheden van technologische innovaties in de zorg. Ook krijg je als medtechstarter de mogelijkheid om in 1-op-1 gesprekken feedback te krijgen op jouw innovatie en advies te ontvangen van ervaringsdeskundigen, zoals adviseurs van FME en van Rabobank, investeerders en ervaren ondernemers.

Heeft jouw groei vertraging opgelopen door COVID-19, of heeft het je juist nieuwe kansen gebracht? Juist in deze tijd is een goed doordachte financieringsstrategie essentieel voor groei. FME en Rabobank willen jou daar graag bij helpen en bijdragen aan innovatie in de zorg.

Tijdens het online financieringsevent voor medtechstarters op dinsdag 9 februari van 15.00 tot 17.00 uur vertellen FME en Rabobank alles over de mogelijkheden. Medtech startups en scale ups delen hun ervaringen over het verkrijgen van financiering en hun learnings. Op basis van een aantal voorbereidende vragen brengen zij jou als medtechstarter 1-op-1 in gesprek met de juiste ervaringsdeskundigen om jouw plan en financieringsstrategie weer een stap verder te brengen.

Klik hier om het programma te bekijken en om aan te melden.

Datum: 9 februari 2021
Locatie: Online
Tijd: 15:00 - 17:00