Gezond010: 5 jaar - Partner event!

Dit jaar bestaat het Gezond010 netwerk alweer 5 jaar! Graag vieren we dat samen met jou. Op donderdag 17 februari trappen we af met het online partner event. Tijd om uit onze bubbels te komen en elkaar weer te ontmoeten!

Het podium is dit keer van jullie, als partners van de gemeente Rotterdam. Want wie kunnen er nu beter een positieve invloed uitoefenen op onze stad? Wat kun jij nu betekenen voor de gezondheid van 010, en dan met name voor de jongeren die het juist in deze coronatijd extra zwaar hebben?

Het event is nu nog even online maar dat weerhoudt ons er niet van om voor jou en alle andere partners een sfeervol event te organiseren, met mooie muziek, gave Gezond010 best practices uit de stad en een inspirerende keynotespreker Semiha Denktaş!

Semiha Denktaş – Professor of Psychology and
Vice Dean & Director of Research at ESSB
& Chief Diversity Officer EUR

Tijdens de Talkshow gaan we aan tafel met partners uit de stad. En met partners betrokken bij de verschillende satellieten duiken we nog dieper in de doelgroep jongeren en wat we voor hen kunnen betekenen. We zijn heel erg benieuwd wat jij al doet met deze doelgroep, dus haal je best practices tevoorschijn en laat het ons tijdens het event weten!

Ook hebben we een leuk alternatief in petto voor de 1 op 1 ontmoetingen die normaal gesproken vanzelfsprekend gaan. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?

Bekijk het programma hier: www.aanmelder.nl/gezond010/programma
Registreren kan via: www.aanmelder.nl/gezond010 

Praktisch

Datum:           Donderdag 17 februari 2022
Aanvang:       08.45 uur, virtueel welkom
Tijd:                09.00 – 10.30 uur
Locatie:          Online

1 op 1 meetings:

Deze 1 op 1 meetings vinden plaats op donderdag 17 februari, vrijdag 18 februari en de week van maandag 21 t/m vrijdag 25 februari. Je ontvangt hiervoor de uitnodiging na aanmelding voor het partner event. Je kunt deze geheel naar wens en afhankelijk van jouw eigen agenda inplannen.

Bron: Gezond010

Datum: 17 februari 2022
Locatie: Online
Tijd: 09:00