Gezond eten en drinken is in trek. Zolang het maar aantrekkelijk gepresenteerd wordt. Binnen de Satelliet Gezond Verkoopt leren voedselaanbieders van elkaar én van experts hoe ze consumenten en bezoekers kunnen verleiden tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Door kennis te delen, maar vooral ook door samen doelen te stellen en te doen.

Voor deze bijeenkomst heeft Gezond010 jouw input nodig! Denk mee over de ‘Gezond Verkoopt’ plannen van 2021-2025 en laat je inspireren door praktijkvoorbeelden van ondernemers uit de buurt die succesvol hun voedselaanbod hebben verduurzaamd en gezonder hebben gemaakt.

Datum: dinsdag 1 december

Tijd: 13.00-15.00 uur

Voor wie: cateraars en de horeca, én vooral ook locaties waar verkoop van eten en drinken niet de core business is (zoals ziekenhuizen, Huizen van de Wijk en sportaccommodaties)

Registreer nu via: GreenDish- gezond010@greendish.org

Datum: 1 december 2020
Locatie: Online
Tijd: 13:00 - 15:00