Op 10 en 11 maart vindt het jaarlijkse landelijke zorginnovatiecongres event 2021 van Health Valley plaats. Meld u aan voor dit online congres om samen met vakgenoten te praten over verbeteringen in onze gezondheidszorg.

De uitdagingen in de zorg zijn groter dan ooit. Meer dan voorheen is er behoefte aan innovaties en samenwerking op het gebied van e-health, Robotica, Personalized Medicine & Pharma, Preventie en nog veel meer. Deze uitdagingen vormen de rode draad in het programma van Health Valley Event 2021. Hierbij zijn vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) Zorg voor Innoveren, MKB in Europa en de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) vertegenwoordigd.

Voor wie?

Dit event is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector.

Netwerken

De belangrijkste kracht van het Health Valley Event ligt in netwerken. Dit geldt ook voor de online editie van dit jaar. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kan u helpen om nieuwe contacten te leggen en uw netwerk uit te breiden.

Programma

Tijdens het congres kunt u luisteren naar 70 interessante sprekers en deelnemen aan 40 interactieve sessies en activiteiten. Er is een virtuele beursvloer (een online expo met virtuele stands) en er zijn break out sessies, zowel via live stream als pre recorded (vooraf opgenomen). Verder kunt u de interactie aangaan via chat, polls, 1-op-1 videogesprekken of de netwerkroulette. Het programma biedt genoeg mogelijkheden om uw kennis en netwerk verder te ontwikkelen.

Lees het volledige programma.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden via de website van Health Valley Event. De kosten voor deelname bedragen € 99 (exclusief btw).

Bron: RVO

Datum: 10 maart 2021 t/m 11 maart 2021
Locatie: Online