Human X Earth Health: Kick-off 9 February 2022

Rotterdam Ahoy is het initiatief gestart om een jaarlijks, terugkerend evenement te organiseren waarbij de duurzame interactie centraal staat tussen mens, aarde en het bedrijfsleven. Op 9 februari 2022 organiseert Human x Earth Health een kick-off meeting waar potentiële partners van Human x Earth Health bij elkaar komen om informatie te vergaren en kennis met elkaar te delen. U kunt zich onderaan deze mail aanmelden, of door een mail te sturen naar hxeh@ahoy.nl.

Wat is Human x Earth Health?

​​​​​​​Human x Earth Health is een congres met expo op 29 en 30 november 2022 in Rotterdam Ahoy, waarbij het streven om gezond te blijven door goede voeding en levensstijl (Human) in combinatie met een minimale negatieve impact op de omgeving (Earth) centraal staat.

Human x Earth Health ambieert een internationaal evenement te worden met een regionale/nationale start. Het evenement heeft als doelstelling het creëren van creatieve oplossingen waarbij sector overschrijdend naar vraagstukken wordt gekeken en op een pragmatische wijze getracht deze vraagstukken met elkaar op te lossen en dit in de gehele keten op rendabele wijze uitgevoerd kan worden.

Het speelt in op:

 • ​​​​​​​Maatschappelijke uitdagingen
 • Gezondheidsdefinitie in relatie tot leefstijl en dagelijks dieet;
 • De verbinding van gezondheid aan de primaire productiesector
 • De verontrustende groei van Non-Communicle Diseases (gerelateerd aan dagelijkse voedingspatronen/lifestyle van mensen).

www.hxeh.nl

What’s in it for you?​​​​​​​

​​​​​​​Tijdens HxEH kunnen stakeholders met verschillende achtergronden kennis uitwisselen met diverse marktpartijen, crossovers maken en worden er netwerkmogelijkheden gefaciliteerd tussen overheid, markt, wetenschap en consument.

De belangrijkste uitgangspunten van onze partners, sponsors en delegates zijn:

 • Beter voedsel verkopen en produceren, een hogere kwaliteit voedsel en het op rendabele wijze uitvoeren;
 • Een beter profiel realiseren voor de gehele sector;
 • Een positief effect op de gezondheid van mensen in het algemeen;
 • Het afnemen van de vervuilende footprint van de sector.

Kick-off meeting​

Tijdens de kick-off meeting op 9 februari 2022 kunt u kennismaken met andere stakeholders die interesse hebben in het concept.

 • ​​​​​​​​​​​​​​Michiel Roelse, Operationeel Directeur, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen
 • Thera Rohling, Program Director, Sustainable Urban Delta Foundation en Strategic Business Developer bij PRIVA
 • Menno Kok, Managing Director EIT Health Belgium- Netherlands

gaan in gesprek met dagvoorzitter Geert Maarse en vertellen hoe zij hun ambitie vormgeven om tot oplossingen te komen voor de mondiale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, voeding en een minimale negatieve impact op de aarde. Uw mening telt daarbij ook, het belooft een interactieve en informatieve bijeenkomst te worden.

Rotterdam Ahoy zal naast een presentatie over het concept ook de benefits en betrokkenheid toelichten voor platformpartners. Afsluitend is er een rondleiding door het nieuwe Rotterdam Ahoy Convention Centre (RACC), nemen we een kijkje bij het ABN AMRO World Tennis Tournament en is er voldoende gelegenheid om te netwerken!

Deelnemen

De bijeenkomst is uitsluitend voor genodigden. Wilt u erbij zijn? Laat dit via onderstaande knop aan ons weten en wij zien ernaar uit om u te mogen ontvangen. Via de knop ernaast vindt u alle praktische informatie over de kick-off meeting.

Ik meld mij aan

Praktische informatie

Bron: www.hxeh.nl

Datum: 9 februari 2022
Locatie: Rotterdam Ahoy