Inspiratie- en Netwerkevent voor professionals in zorg & welzijn op 22 september 2022

Voor professionals in zorg & welzijn in de regio’s Zuid-Holland Zuid, Rijnmond en de gemeente Zuidplas.​

Anders denken en doen is noodzakelijk voor de toekomst van zorg en welzijn. Maar hoe doe je dat dan? Wat kunt ú morgen al anders doen?

Daar willen we het graag eens diepgravend met u over hebben tijdens het Samergo Inspiratie- en Netwerkevent op 22 september!

Trek uw stoute schoenen aan en ontdek praktische kansen voor hoe u het morgen al anders kunt doen! Dit alles in het stimulerende gezelschap van oude bekenden en nieuwe ontmoetingen. En natuurlijk een hapje en een drankje.

Wilt u graag op de hoogte blijven over het event? En een uitnodiging ontvangen zodra u zich kunt aanmelden? Geef dit dan aan via onderstaande knop.​

Ja, houd mij op de hoogte!

Voor wie ons nog niet kent:

Wij zijn Samergo. De Regionale Ondersteuningsstructuur (ROS) voor Zuid-Holland Zuid, Rijnmond en de gemeente Zuidplas. In 2021 ontstaan door de fusie van Steunpunt KOEL en ZorgImpuls.

Onze naam Samergo is een combinatie van samen en emergentie, oftewel 1+1=3. Daar helpen wij professionals, organisaties en netwerken dan ook mee. Voor de best mogelijke zorg, dichtbij en betaalbaar voor iedereen. Met als doel gezonde inwoners.

Datum: 22 september 2022
Locatie: Locatie volgt
Tijd: 16:30 - 20:30