Het LSH010 Ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse life sciences & health-sector. De netwerkbijeenkomst vindt vier keer per jaar plaats in de Life Sciences & Health Hub in de Rotterdam Science Tower. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt.

Op 20 juni 2019 vindt het LSH010 Ontbijt weer plaats. Het LSH010 Ontbijt wordt inmiddels door meer dan 180 mensen bezocht. Deze keer gaat het ontbijt over Artificial Intelligence. Wilt u uw case presenteren tijdens een verdiepingssessie of uw eigen organisatie in de Huiskamer van de Toekomst laten zien? Dat kan! Neem daarvoor contact op met Maaike van Zuilen – info@lifesciencessandhealth010.nl

Het programma

Van 7:00 tot 8:00 uur is de inloop. Neem gerust de tijd voor een lekker ontbijt, een goede bak koffie en netwerkmogelijkheden met professionals in de Life Science & Health sector. Daarna begint het plenaire programma met een inleiding door Yvonne Nesselaar, bekend van VitamineW op Radio West. Zij kondigt Egge van der Poel aan, Executive Professor bij TIAS, Academic Director bij JADS en Clinical Data Scientist in het Erasmus MC. Egge heeft het over de impact van Artificial Intelligence op de zorg. Na een korte onderbreking van Caroline Giezeman, projectmanager LSH010, met de highlights van LSH010, zal Egge van der Poel een tweetal AI-bedrijven uit Rotterdam en omstreken in perspectief zetten.

Daarna starten we met de Huiskamer van de Toekomst, waar iedereen nog wat lekkers kan nuttigen en zijn of haar innovatie ten toon kan stellen. Vanaf 9:15 hebben we verschillende verdiepingssessies; “Artificial Intelligence & Aansprakelijkheid: over risico’s en mogelijkheden”, met advocaten Nina Witt en Matthijs Gardien van Ploum, “Een goed innovatieverhaal begint bij de ander” met Yme Gorter van Waai en “AI in de zorg- de diagnosticering, zorgverlening/behandeling en de monitoring versterken met slim informatie gebruik” met Bernd van Dijk van Prime Vision en Martin Piller en Judith van Duinisveld van Creq. Sluit gerust aan!

Tussendoor krijgt u ook de mogelijkheid voor 1-op-1-meetings. Voorafgaand kunt u een afspraak maken met andere aanwezigen om te netwerken.

Aanmelden kan hier.

Datum: 20 juni 2019
Locatie: Locatie: Life Sciences & Health Hub
Tijd: 07:00 - 12:00
Programma: LSH010 ontbijt
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer events.

Alle events
18 juni 2021
dokter met mondmasker

Online bijeenkomst Lessons learned vanuit de coronacrisis – Communicatienetwerk zorgorganisaties Rijnmond

Online
23 juni 2021

AI for Health GOING GLOBAL | Health~Holland Digital Meet-up

Online
24 juni 2021
Skyline Rotterdam

Online workshop mini-Health Technology Assessment - 24 juni

Online