LSH010 ontbijt: donderdag 17 juni 2021

Op donderdagochtend 17 juni vindt het LSH010 ontbijt weer plaats! De ontbijtsessie staat dit keer in het teken van: DNA sequencing & gepersonaliseerde behandelingen in de zorg.

Foto Berry Kriesels

Berry Kriesels, Omnigen

Berry Kriesels, Founder en CEO van Omnigen, is één van de sprekers tijdens de ontbijtsessie.

Uiteraard vinden er ook weer diverse smart sessies plaats! Jalal Dahham, Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Qatar & Roeland Kollen, Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in de GCC-landen (Gulf Cooperation Council) organiseren een smart sessie over de kansen voor eHealth ondernemers in de Golf-regio. Hiernaast organiseert Nicole van ’t Wout, Founder & CEO van blendIN solutions, een smart sessie over een nieuwe leerinnovatie: Wisbits.

Er is er ook weer een mogelijkheid om deel te nemen aan de 1 op 1 meetings en een online profiel aan te maken. Meld je nu aan en laat je tijdens het komende LSH010 ontbijt inspireren!

Datum: donderdag 17 juni
Locatie: virtueel

Start plenair programma: 08.00 – 9.00 uur
Smart sessies: 09.15 – 10.15 uur
1 op 1 meetings: 17 juni & 18 juni

Klik hier om aan te melden en om het programma te bekijken! Meer sprekers worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

OVER HET LSH010 ONTBIJT

Het LSH010 ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse life sciences & health-sector. De netwerkbijeenkomst vindt tenminste vier keer per jaar plaats. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt.

Datum: 17 juni 2021
Locatie: Online
Tijd: 08:00 - 11:00