Voor medewerkers van welzijn- en zorgaanbieders, kennisinstellingen, verzekeraars, patiƫntenorganisaties en gemeenten.

Wat maakt deze bijeenkomst interessant voor u?

Alle zorgaanbieders hebben ze: (digitale) concepten/diensten, die men heeft opgebouwd. Met veel ambitie, inzet en tijd, zijn deze concepten/diensten echte parels geworden. Iets waar men trots op is. Er komt een moment waarop de vraag gesteld kan worden: hoe nu verder? Blijft het concept/dienst binnen de organisatie of gaan we verbreden en de markt op?

Digicontact heeft dit proces meegemaakt. Een aantal jaren geleden is Digicontact begonnen als een idee binnen Philadelphia. In de eerste paar jaar is het een vaste waarde geworden voor de instelling. Een aantal jaren geleden is besloten om Digicontact te verzelfstandigen.

In deze masterclass onder leiding van Lennart Rog van Digicontact wordt u meegenomen in het doorlopen proces. Waarom is besloten om Digicontact te verzelfstandigen? Wie nam dat besluit? Waarom zou een zorgaanbieder een ondernemer willen worden? Welke kennis en kunde is nodig gebleken? Welke lessen zijn geleerd in het proces ter verzelfstandiging? Tegen welke (digitale) problemen zijn opgelopen? Hoe zijn deze opgelost?

Tevens de mogelijkheid om uw eigen concepten/diensten in te brengen en in discussie te gaan met de aanwezigen. Laten we elkaar slimmer maken.

Toegang

Gratis. Beleidsmakers en bepalers van welzijn en zorgaanbieders, kennisinstellingen, verzekeraars, patiƫntenorganisaties, gemeenten. Ondernemers in overleg en bij voldoende plaats. We gaan uit van maximaal 15 deelnemers.

Inschrijven

U dient zich in te schrijven bij Dick-Jan Zijda. Te bereiken op 06-1936 33 42 of dzijda@innovasi.nl.

Datum: 19 november 2019
Locatie: Yes!Delft te Delft
Tijd: 10:00 - 12:00