Online workshop mini-Health Technology Assessment - 24 juni

Houd jij je op dit moment bezig met innoveren in de zorg? Ben je nieuwe eHealth oplossingen aan het ontwikkelen of zelfs al aan het implementeren? Maar hoe bewijs je dat jouw innovatieve idee ook daadwerkelijk doet waarvoor het is ontwikkeld? Dat is een vraag die actueel is voor iedereen die bezig is met innoveren in de zorg en waar Health Technology Assessment (HTA) een belangrijke rol in speelt.

In Rotterdam lopen op dit moment veel subsidieprogramma’s. Denk bijvoorbeeld aan de DigiDeal010. Om jou alvast verder op weg te helpen, hebben we dé specialist op HTA gebied, Prof. Dr. Mr. Silvia Evers van de Universiteit van Maastricht, gestrikt om een mini-HTA workshop te geven.

Wat is HTA?

HTA is de systematische evaluatie van de eigenschappen en effecten van een gezondheidstechnologie, waarbij de directe en beoogde effecten van deze technologie worden gemeten. Lees meer op: https://www.rotterdamehealthagenda.nl/academy/hoe-bewijs-je-dat-een-innovatie-ook-werkelijk-doelmatig-is/

Praktische zaken workshop

Datum: donderdag 24 juni 2021
Tijd: 08.00 – 10.00 uur
Format: online
Deelnemen: Na aanmelding ontvang je twee dagen van tevoren een link naar de workshop. Hiermee kun je inloggen en deelnemen.

Een unieke en eenmalige workshop mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam. Meld je nu hier aan!

Logo Rotterdam eHealth agenda + skyline Rotterdam

Bron: Rotterdam eHealth Agenda

Datum: 24 juni 2021
Locatie: Online
Tijd: 08:00 - 10:00