Rabo Food Forward: doe en denk jij mee?

Hoe gaan we de wereld, Nederland en specifiek onze regio voorzien van voedsel op een meer duurzame manier? Hoe produceren we in de toekomst genoeg en voedzaam voedsel binnen de grenzen van de planeet en hoe wordt jouw business-model toekomstbestendig? Het voedselvraagstuk houdt ons allemaal bezig en heeft snel oplossingen nodig.

Daarom organiseert Rabobank op maandag 13 september 2021 Rabo Food Forward. Samen met ondernemers, consumenten, studenten, overheid en partners gaan we op zoek naar duurzame oplossingen, nieuwe verdienmodellen en innovaties. Je bent van harte welkom!

Schuif aan bij opiniemakers, smaakmakers en voedselexperts. Aan de hand van de Food Forward Regioscan presenteren we de voedseluitdagingen en kansen in onze regio. Vervolgens gaan wij hier samen met jou mee aan de slag.

De kick-off is het startpunt van het op gang brengen van voedseloplossingen op verschillende thema’s. We starten om 16.00 uur. Dus wil jij bijdragen aan de toekomst? Bekijk hier het volledige programma en meld je aan!

Aanmelden

Aanmelden kan middels deze link.

Datum: 13 september 2021
Locatie: Online
Tijd: 16:00 - 18:00