RVO: Webinar over kansen in de Indiase sector 'digital health'

Bent u ondernemer in de digitale gezondheidszorg en heeft u interesse in de Indiase markt? Ontdek uw kansen tijdens dit webinar op dinsdag 6 juli. RVO praat u bij over de nieuwste ontwikkelingen aan de hand van een nieuwe marktstudie.

Experts geven u inzicht in de belangrijkste trends en kansen in deze sector. U doet praktische informatie op en kunt het gesprek aangaan met andere ondernemers die graag zaken willen doen in India.

De marktstudie is uitgevoerd in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse ambassade in New Delhi. Na afloop ontvangt u deze studie gratis.

Voor wie?

Dit webinar is interessant als uw bedrijf actief is in de digitale gezondheidszorg, bijvoorbeeld op het gebied van:

  • gezondheidsinfrastructuur;
  • e-healthapplicaties;
  • datagedreven oplossingen.

Markt voor digitale gezondheidszorg in India

De markt voor ‘digital health care’ ontwikkelt zich snel in India. Hier liggen ook kansen voor Nederlandse ondernemers. Interessante ontwikkelingen zijn:

  • Nieuwe healthtechstart-ups en organisaties voor medische hulpmiddelen werken aan efficiëntie in de Indiase gezondheidszorg.
  • Private partijen in India verbeteren de digitale infrastructuur en uitwisseling van gezondheidsgegevens.
  • Samenwerkingsverbanden ontwikkelen nieuwe oplossingen in de gezondheidstechnologie.
  • De markt voor publieke en particuliere ziektekostenverzekeringen groeit snel.
  • De Indiase overheid werkt aan een betere toegang tot de gezondheidszorg voor iedereen. Voorbeelden zijn het programma ‘Ayushman Bharat’ en het e-healthplatform ‘eSanjeevi’.

Deelname en kosten

Meld u aan via de website van de Task Force Health Care. De uiterste aanmelddatum is 5 juli. Deelname aan dit webinar is gratis. De voertaal is Engels. Bekijk het voorlopige programma hier.

Organisatie

Dit webinar wordt georganiseerd door RVO en de Nederlandse ambassade in New Delhi in nauwe samenwerking met Task Force Health Care, in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Bron: RVO

Datum: 6 juli 2021
Locatie: Online