Symposium Zorgtechnologie: 'nie lulle maar bouwe'

Op woensdag 19 januari 2022 is het weer zo ver! Het jaarlijkse symposium ‘Zorgtechnologie: nie lulle maar bouwe’. Studenten van de minor Zorgtechnologie presenteren op deze dag hun ideeën voor een innovatief ontwerp of proces-oplossing.

Wegens maatregelen rondom Covid-19 wordt het symposium dit jaar online georganiseerd in Teams. Schrijf u alvast in!

U bent van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse symposium ‘Zorgtechnologie: nie lulle maar bouwe’, een samenwerking tussen de minor Zorgtechnologie en het lectoraat Technische Innovatie in de Zorg van Kenniscentrum Zorginnovatie (Hogeschool Rotterdam).

40 studenten vanuit zorg, techniek en ICT werkten in deze minor het afgelopen half jaar samen om slimme (technische) oplossingen voor kleine en grote vragen uit de zorg te bedenken en ontwerpen.

Video-pitches van de projecten

Voorafgaand aan het symposium presenteren de groepen van de minor Zorgtechnologie hun eindresultaat door middel van een video-pitch waar u op kunt stemmen. Uw voorkeur bepaalt mede welke groepen tijdens het symposium zullen presenteren. Bekijk alle projecten via deze link: Pitches Minor Zorgtechnologie

De geselecteerde projecten zullen tijdens het symposium in verschillende break-out rooms live worden gepresenteerd door de studenten.

Programma

13:00 uur – Welkomstwoord | Plenair

13:15 uur – Ronde 1 | Break-Out Rooms

13:35 uur – Ronde 2 | Break-Out Rooms

13:55 uur – Ronde 3 | Break-Out Rooms

14:15 uur – Afsluiting & verkiezing NLB’er van het jaar | Plenair

14:30 uur – Einde

Praktische informatie

Datum – Woensdag 19 januari 2022

Tijd – 13:00 – 14:30 uur

Locatie – Online / Teams

De Teams-link om te kunnen inloggen bij de bijeenkomst wordt  uiterlijk dinsdag 18 januari per e-mail verstuurd naar iedereen die zich aangemeld heeft.

Datum: 19 januari 2022
Locatie: Online
Tijd: 13:00 - 14:30