Kom langs

Science Gallery is een nieuwe openbare ruimte in het Erasmus MC Rotterdam waar wetenschap, kunst, de maatschappij, onderwijs en gezondheidszorg samenkomen.

Totdat de permanente ruimte in het hoofdgebouw van het Medisch Centrum gerealiseerd is, worden er gratis pop-upactiviteiten voor jongvolwassenen van 15 t/m 25 jaar op het campus van het Erasmus MC en in de stad georganiseerd.

Tours

De tentoonstelling [UN]REAL is te bezichtigen in de openbare passage van het Erasmus MC en te bezoeken tijdens de openingstijden van het Erasmus MC. Echter, omdat Science Gallery het vanwege het corona-virus niet te druk willen laten worden in de passage bieden zij gratis tours in de weekenden. Tijdens een tour neemt een van hun mediators (vaak medische of kunststudenten) je mee door de tentoonstelling en duik je in de achterliggende onderwerpen van een aantal kunstwerken. Wat is ‘echt’ en ben je daar wel zeker van? De tour heeft een maximum van 4 personen en uiteraard wordt er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand.

  • De tours zijn gratis maar dienen van te voren geboekt te worden.

  • Elke tour heeft een maximum van 4 personen.

  • Tijdens de tours wordt er rekening gehouden van 1,5 meter afstand.

  • De tours duren ongeveer 45 minuten.

  • Engelse tours zijn op 25 en 26 juli, 8 en 9 augustus en 22 en 23 augustus.

Bron: Science Gallery

Datum: 25 juli 2020 t/m 30 augustus 2020
Locatie: Science Gallery Rotterdam, Doctor Molewaterplein 40