Van 21 – 27 september transformeert de Metropoolregio Rotterdam in de plek waar startups, scale-ups, investeerders, corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om een positieve impact te maken in de wereld.

Up!Rotterdam organiseert dit evenement samen met meer dan 35 publieke en private partners, zoals de gemeenten Delft, Den Haag en Schiedam, Innovation Quarter, PZH, MRDH, innovatie hubs en corporates. Zij bundelen in deze week de activiteiten die door partners uit Rotterdam (inclusief die van de gemeente zelf), Den Haag, Delft en Schiedam (al) georganiseerd worden voor startups, scale-ups, innovatief MKB, corporates en talent. Hiermee wordt invulling gegeven aan de 5 pijlers van het actieprogramma van Up!Rotterdam: toegang tot talent, kapitaal en internationale markten, het versterken van het innovatie ecosysteem en de regio op de kaart zetten als de plek voor innovatief en duurzaam ondernemerschap. Denk bijv. aan matchmaking door Rotterdam Unlocked tussen startups en corporates om challenges op het gebied van circulair op te lossen en matchmaking door PHX tussen scale-ups en internationale investeerders. Daarnaast worden er in festivalsfeer de mooie voorbeelden van startups en scale-ups uit de regio getoond. En dan met name voor de ondernemers die bijdragen aan de nieuwe economie, die digitaal, circulair, energieneutraal en inclusief is.

Upstream festival is 100% online en biedt meer dan 30 evenementen gericht op het mogelijk maken van innovaties die de overgang naar de next economy versnellen. Ben jij op zoek naar talent, business opportunities of financiering? Schrijf je dan gratis in.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Datum: 21 september 2020 t/m 27 september 2020
Locatie: Online