Click here for English version.

Stelt jouw bedrijf innovatie centraal? Werk je samen met andere mkb’ers voor het ontwikkelen van een vernieuwend product of productieproces? Dan komt jouw bedrijf wellicht in aanmerking voor de Nederlandse subsidieregeling “MIT R&D Samenwerkingen”

Meld je nu aan voor de gratis webinar op 25 juni om 17.30u voor meer informatie over hoe je jouw startup succesvol kunt aanmelden voor deze subsidieregeling!

De webinar wordt georganiseerd door Venture Café en Hezelburcht. Tijdens deze webinar geven twee Grant Specialists innovatieve mkb’ers uitgebreid informatie over de regeling, gedetailleerde instructies over het aanvraagproces en adviseren zij jou hoe je een succesvolle aanvraag kunt schrijven. 

De webinar wordt afgesloten met een Q&A sessie. Specifieke vragen of onderwerpen die je met de sprekers zou willen bespreken, kun je hier indienen. Meer informatie volgt op https://venturecaferotterdam.org/virtual/.

Contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Daan Geraets. Hij is gespecialiseerd in de LSH-sector en komt graag met jouw bedrijf in contact.

Daan Gereats, Grant Specialist

d.geraets@hezelburcht.com

M: +31 (0)6 25 04 02 62

T: +31 (0)88 495 20 00

 

Datum: 25 juni 2020
Locatie: Virtual event
Tijd: 17:30