ALS STARTUP JOUW INTERNATIONALE NETWERK IN DE GEZONDHEIDSZORG VERGROTEN? SCHRIJF JE IN VOOR WORLD OF HEALTH CARE 2022!

Heb jij behoefte aan groei van je startup?

Reis om de wereld van gezondheidszorg in één dag! Welk land of regio is interessant om zaken te doen? Welke kansen zijn er voor Nederlandse Life Sciences & Health organisaties? Vergroot jouw kennis over de wereldwijde ontwikkelingen, uitdagingen en oplossingen in de gezondheidszorg tijdens World of Health Care (WoHC) 2022 op 28 september, te Rotterdam. Dit unieke evenement richt zich op het verbeteren van internationale gezondheidszorg met de inbreng van Nederlandse expertise. Om de nationale en internationale zichtbaarheid van jouw startup vergroten brengt WoHC jou graag samen met Life Sciences & Health 010 in contact met de juiste mensen. 

Wanneer jij een plek bemachtigd voor WOHC presenteer jij jouw slimme zorgoplossing aan een interessante groep Nederlandse LSH professionals en 50+ invloedrijke zorgbeslissers uit 40+ landen. 

Vanaf 13.00 uur is er de mogelijkheid inspiratie op te doen via invloedrijke keynote sprekers,  deel te nemen aan interactieve sessies, inhoudelijke paneldiscussies en informele meet & greet momenten. Zowel private als publieke organisaties, NGO’s, overheid en kennisinstellingen nemen deel aan deze editie van WoHC.

Ook dit jaar organiseert LIfe Sciences & Health 010 de LSH010 straat tijdens World of Healthcare. De volgende bedrijven hebben al aangegeven mee te willen doen:

 

omnigen

 

omnigen

 

Beagle building

Wil jij ook jouw internationale netwerk uitbreiden? Mail dan naar Maaike van Zuilen: maaike@philogirl.nl 

Meer weten over World of Healthcare? Zie www.wohc.nl

Organisatie

World of Health Care is een initiatief van de Task Force Health Care (TFHC) en wordt ondersteund door Health~Holland. De TFHC, het platform voor de Nederlandse Life Sciences & Health sector, heeft jarenlange ervaring met de organisatie van invloedrijke en vooruitstrevende conferenties, waarbij een sterke focus ligt op uitdagingen in de mondiale gezondheidszorg, internationale trends en export.

Datum: 28 september 2022
Locatie: Bruno Hotel, Rotterdam