Vakbeurs Zorg & ICT: Keep up the change

2 t/m 4 november 2021 | Jaarbeurs

De eerstvolgende editie van Zorg & ICT met live ontmoetingen vindt plaats op 2, 3 en 4 november 2021 in Jaarbeurs. Met een mooi scala aan exposanten en een uitgebreid en boeiend sprekersprogramma.

Registreer hier

Wat kun je verwachten?

Eindelijk kunnen we elkaar weer live spreken en ontmoeten! Wij kijken dan ook enorm uit naar de eerstvolgende editie van vakbeurs Zorg & ICT op 2, 3 en 4 november 2021 in Jaarbeurs.

Drie dagen lang is Zorg & ICT hét podium voor leveranciers die met hun relevante en slimme ICT-oplossingen en technologieën willen bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg.

Professionals werkzaam in de zorgsector bezoeken Zorg & ICT voor het vergaren van actuele informatie, inspiratie, het opdoen van kennis, de nieuwste innovaties te spotten, ervaringen te delen én te netwerken met vakgenoten.

Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

Thema ‘Keep up the change’

Hét thema waar alles om draait tijdens Zorg & ICT van 2 t/m 4 november 2021. Het transformeren en digitaliseren van de zorg met behulp van ICT-toepassingen is een grote uitdaging en absolute must voor zowel de zorgverlener als patiënt. Subthema’s rondom digitale zorg die aan bod komen zijn:

  • juiste zorg op de juiste plek
  • gegevensuitwisseling
  • datagedreven zorg
  • zorgplatformen & regiosamenwerking
  • opschaling en implementatie van innovatie

Bron: Zorg & ICT

Datum: 2 november 2021 t/m 4 november 2021
Locatie: Jaarbeurs