ZorgTech: zorgtechnologische innovaties toepassen

Maandag 15 november 2022 10:30 – 12:30

Het innovatieprogramma ZorgTech helpt bij het succesvol toepassen van zorg(tech)innovaties in de regio. Samen met bedrijven en zorgorganisaties wordt ondersteuning bij innovatieprojecten geboden. Ondertussen zijn verschillende projecten succesvol afgerond en komt de volgende uitdaging: van innovatieproject naar structurele toepassing (en financiering).

Vandaar dat we deze bijeenkomst organiseren. Ralph Bouman neemt ons mee in zijn ‘boerenverstand kijk op innovatie’. Hij begeeft zich al jaren in de wereld van zorg en innovatie: als innovatiemanager van een groot ziekenhuis tot aan het coachen van zorgverleners in de ouderenzorg om meer te doen met zorgtechnologie. Hij heeft van dichtbij meegemaakt dat het lastig is om als startup voet aan de grond te krijgen in een zorgorganisatie en dat het nog moeilijker is om op te schalen. Na zijn presentatie gaan we in gesprek met jou en andere deelnemers vanuit ZorgTech bedrijven, verzekeraars, zorgorganisaties en gemeenten over zorgtech-innovaties in de zorg en komen van innovatieprojecten naar structurele toepassing (en financiering). Een mooie gelegenheid om met elkaar te zoeken naar mogelijkheden en natuurlijk om te checken of je iedereen al kent.

Aansluitend aan deze sessie vindt de jaarlijkse Medical Delta Conference met als thema ‘Technology: THE Gamechanger for Health’ plaats. Sluit je daar ook aan?

Klik hier om je aan te melden!!

Bron: Innovation Quarter

Datum: 1 november 2022

Datum: 15 november 2022
Locatie: online
Tijd: 10:00 - 12:30