LSH010 Interviews

We zijn ontzettend trots op onze LSH010 Community. Daarom delen we graag verhalen van de innovatieve Life Science & Health bedrijven uit Rotterdam. Maak kennis met enkele van onze ondernemers:

Corien Staels – Wheelair

Wheelair vestigde zich in februari in de regio Rotterdam. Van hieruit strijdt het Schotse med-techbedrijf, dat revolutionaire koelingssystemen voor rolstoelen maakt, voor snellere innovaties in de rolstoelmarkt en voor het vergoeden van preventie. ‘Rotterdam paste op alle fronten het beste bij ons bedrijf.’

  • Lees hier het volledige interview met Corien Staels.

Harald Verloop – Alphatron Medical

Het Rotterdamse Alphatron Medical levert het portaal waarmee alle ziekenhuizen in Nederland nog komende zomer veilig en snel radiologiebeelden en -verslagen online kunnen uitwisselen. Een doorbraak, en niet alleen omdat er zo eindelijk een einde komt aan de eindeloze stroom dvd’s tussen zorginstellingen.

  • Lees hier het volledige interview met Harald Verloop.

LabHotel – Marc Schellekens

Het Rotterdamse LabHotel opende 1 mei een tweede locatie in het voormalig Unilevergebouw in Vlaardingen. Ook in de Rotterdam Science Tower volgt uitbreiding. Coronacrisis? Dat zou weleens een grote kans kunnen worden voor de aanbieder van tijdelijke labruimte.

  • Lees hier het volledige interview met Marc Schellekens