Nieuws.

20.000 euro subsidie voor ieder technologiebedrijf in Nederland

Nieuws

Wilt u toevallig een haalbaarheidsproject uitvoeren om de technische en economische risico’s in kaart te brengen van een voorgenomen innovatieproject?

Nieuws

Franciscus Vlietland wil afdeling Kindergeneeskunde sluiten

Per 30 maart wil het Franciscus Vlietland de afdeling Kindergeneeskunde in Schiedam sluiten en deze samenvoegen met de afdeling van het Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Een tekort aan verpleegkundig personeel ligt hieraan ten grondslag.

Lees meer
Interview Valerie Hsu
Nieuws

Erasmus MC vernieuwt raad van toezicht

Erica Bakkum en Jacomine Ravensbergen zijn door de minister van OCW benoemd tot lid van de raad van toezicht van het Erasmus MC. Zij nemen de plaats in van respectievelijk Iet van Albada-Kuipers en Tini Hooymans.

Lees meer
Nieuws

Hoe werkt stress in jouw lichaam en hoe verbeter je jouw vitaliteit?

Gratis workshop ‘Hoe werkt stress in jouw lichaam en hoe verbeter je jouw vitaliteit?’ tijdens de Nationale eHealth week bij BioCheck op woensdag 29 januari en vrijdag 31 januari.

Lees meer
Kraan
Nieuws

6 nieuwe operatiekamers arriveren via rivier en snelweg bij IJsselland Ziekenhuis

Het IJsselland Ziekenhuis krijgt een nieuw operatiekamer complex (OKC). De eerste zes modules zijn maandagochtend via convoi exceptionnel in Capelle aan den IJssel gearriveerd en op zijn plaats gehesen.

Lees meer
Nieuws

Verregaande samenwerking met EUR en TU Delft

Om de grote maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, duurzaamheid, verstedelijking en digitalisering aan te gaan willen Erasmus Universiteit Rotterdam, Erasmus MC en TU Delft hun wetenschappelijke samenwerking structureel uitbouwen op het gebied van Health & Technology.

Lees meer
Nieuws

Verhuizing poliklinische zorg Havenpolikliniek medio december 2020

De Rotterdamse ziekenhuizen hebben de afgelopen jaren gezamenlijk invulling gegeven aan de poliklinische zorg in de Havenpolikliniek.

Lees meer
Nieuws

Dutch Global Health Film Festival - 2nd edition Rotterdam

Invitation: The Netherlands Society for Tropical Medicine and International Health (NVTG), TROIE – vereniging voor Arts IGT in opleiding, and Uniting Streams are proud to present the Dutch Global Health Film Festival, hosted in multiple cities across The Netherlands. The festival will take place in Rotterdam for the second edition.

Lees meer
Nieuws

Health Innovation School zorgde voor mentaliteitsverandering

De inschrijving voor de Health Innovation School Rotterdam startte deze maand. Steven Mersch van Pameijer is blij met de veel bredere blik die hij tijdens een eerdere regionale editie ontwikkelde. ‘Hoe willen cliënten wonen? Daar had Funda dus ook een antwoord op.’

Lees meer
Nieuws

Life Sciences & Health | United Kingdom

Bent u actief in de Life Sciences & Healthsector? En bent u geïnteresseerd in het Verenigd Koninkrijk? Ga dan van 18 tot en met 20 maart mee met de gezondheidsmissie naar het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer