Nieuws.

10 woonvormen voor ouderen: omzien naar elkaar

Nieuws

Tussen thuis en het verpleeghuis zijn andere woonvormen nodig om langer thuiswonen voor ouderen mogelijk te maken. In dit artikel vind je 10 woonoplossingen voor senioren.

Nieuws

Aafje geeft duurzame investeringen een kans

Zorgaanbieder Aafje wil in 2025 ‘energietransitie-proof’ zijn. Het blijft niet alleen bij woorden: dit jaar opende het duurzaam gerenoveerde De Vijf Havens. Ook nam Aafje een energiecoördinator in dienst.

Lees meer
Nieuws

Zorg in Nederland neemt Kraamzorg Rotterdam over

Kraamzorg Rotterdam wordt onderdeel van Zorg in Nederland. Hiertoe hebben de partijen op 4 november een koopovereenkomst getekend. Tot Zorg in Nederland behoren onder meer ZiNkraamzorg en Kraamvogel.

Lees meer
Nieuws

Bestuursvoorzitter Florence vertrekt naar Franciscus

Niels Honig stopt als voorzitter raad van bestuur bij zorgorganisatie Florence. Hij start per 1 februari 2020 als lid raad van bestuur van Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Lees meer
Nieuws

Shaping the future of the Netherlands’ LSH sector

Health~Holland and Invest in Holland-LSH team are honored to invite you to Rotterdam Venture Café: Economic Opportunities and Challenges in Health & Care in the Netherlands on Thursday December 12 2019, 5pm-8pm.

Lees meer
Nieuws

Bemachtig een plekje in de Rotterdam Life Sciences & Health straat en breng je organisatie onder de aandacht bij meer dan 800 sleutelspelers in het veld!

Op donderdag 13 februari 2020 vindt de zevende editie van Innovation for Health plaats in De Doelen ICC te Rotterdam. Voor het vierde jaar op rij zal er een Life Sciences & Health 010-stand komen die samen met de stand van Erasmus MC het Rotterdamse medisch & zorgcluster promoot.

Lees meer
Nieuws

Health, Food & Technology Event 11 december

Sta je tegenover vraagstukken die gaan over voeding, zorg, gezondheid en (zorg)technologie? Wil je weten hoe je kunt bijdragen aan een gezonde en vitale samenleving?
Tijdens het Health, Food & Technology congres op 11 december aanstaande hoor je alles over nieuwe (technologische) ontwikkelingen en kansen om voeding, zorg en gezondheid te verbinden.

Lees meer
Nieuws

Opening Tuin van Herinnering in het Maasstad Ziekenhuis

Met gepaste trots opent het Maasstad Ziekenhuis op dinsdag 5 november de Tuin van Herinnering. De opnieuw ingerichte binnentuin van het ziekenhuis moet een plek worden waar mensen in alle rust kunnen stilstaan bij dierbaren die overleden zijn.

Lees meer
Nieuws

Hoogleraar Marco van Vulpen: ‘Wat is er aan de hand met protonentherapie?’

Kritische massa, een kritische reden over samenwerking, concurrentie en de implementatie van innovaties. Het is de oratie van Marco van Vulpen, hoogleraar Radiotherapie en medisch directeur van Holland Protonen Therapie Centrum (HollandPTC).

Lees meer
Nieuws

The ScaleUp Dashboard 2019 is live

Outcomes of the research conducted by the Erasmus Centre for Entrepreneurship from #Rotterdam:

Lees meer