Nieuws.

Rijnmond Werkt Door wil regio zoveel mogelijk aan het werk houden ondanks corona

Nieuws

Zoveel mogelijk mensen uit de Regio Rijnmond aan het werk houden. Dat is het doel van het nieuwe initiatief Rijnmond Werkt Door. Als gevolg van het coronavirus is er een verschuiving op de arbeidsmarkt ontstaan.

Nieuws

Coronamonitor: impact op economie Zuid-Holland

Om een beeld te geven bij de economische impact van de COVID-19-uitbraak geven de Economic Board Zuid-Holland, InnovationQuarter, de Provincie Zuid-Holland en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag elke twee weken een geupdatete coronamonitor uit.

Lees meer
Nieuws

€100 miljoen voor overbruggingsfinanciering voor startups

Het kabinet heeft bekend gemaakt € 100 miljoen beschikbaar te stellen voor overbruggingsleningen aan startups, scale-ups en innovatieve MKB-bedrijven. Deze leningen zullen verstrekt worden via de regionale ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) in Nederland. 

Lees meer
Nieuws

Zorg op afstand tijdens corona maatregelen: online behandeling via NiceDay beschikbaar voor grote groep behandelaars en cliënten

De maatregelen die vanwege het coronavirus worden genomen, drukken een grote stempel op ons dagelijks leven. Iedereen die thuis kan blijven doet dat ook. Maar hoe zorgen we er samen voor dat behandelingen voor depressie, angst en andere klachten ook in deze tijd door kunnen gaan? Het Rotterdamse bedrijf NiceDay stelt haar platform open voor behandelaars van alle samenwerkingspartners. 

Lees meer
Innovatieprogramma Zorgtechnologie
Nieuws

Innovatieprogramma Zorgtechnologie

Veel bedrijven en zorgpartijen die met technologische zorgoplossingen komen, vinden maar moeizaam hun weg in het complexe landschap van verzekeraars, overheden, zorgaanbieders en zorgafnemers. Ook de certificering vormt vaak een drempel om innovaties toe te passen. En dat is jammer, want de gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen.

Lees meer
Medish Onderwijs VR App – Erasmus MC
Nieuws

Medisch Onderwijs VR App – Erasmus MC

Lees meer
Nieuws

WETHOUDERS KATHMANN EN VAN GILS STEKEN ONDERNEMERS HART ONDER DE RIEM

Wethouders Barbara Kathmann (Economie, Wijken en Kleine Kernen) steekt ondernemers via onderstaand bericht een hart onder de riem en verwijzen naar de maatregelen die er voor ondernemers zijn genomen.

Lees meer
Nieuws

Corona update

Steeds meer bedrijven voelen de gevolgen van het coronavirus en de getroffen maatregelen. Is er bij jou sprake van acute vraaguitval en bijvoorbeeld toeleveringsproblemen? 

Lees meer
Nieuws

Coronavirus: welke regelingen zijn er voor ondernemers?

Coronavirus: welke regelingen zijn er voor ondernemers? KVK geeft antwoord, zie onderstaand een kort overzicht:

Lees meer
Nieuws

Van Offline naar Online Ondernemen: Tools & Tips

De plotselinge online omslag vergt een staaltje veerkracht, flexibiliteit en creativiteit van ondernemers. Dat wij er samen de schouders onder zetten blijkt uit het tempo waarmee offline diensten worden getransformeerd naar online diensten.

Lees meer