Doe jij mee op donderdag 13 februari?

Datum: Donderdag 13 februari 2020
Congres: Innovation for Health
Locatie: De Doelen ICC, Rotterdam
Tijdstip: 09:00 – 17:30 uur

Op donderdag 13 februari 2020 vindt de zevende editie van Innovation for Health plaats in De Doelen ICC te Rotterdam. Voor het vierde jaar op rij zal er een Life Sciences & Health 010-stand komen die samen met de stand van Erasmus MC het Rotterdamse medisch & zorgcluster promoot. Deze stand zal nog maar het begin zijn van de straat die wij zouden willen vormen met Rotterdamse Life Sciences & Health bedrijven. Doe jij ook mee?

Innovation for Health:

Tijdens Innovation for Health worden toonbeelden van innovaties voor de gezondheidszorg in de spotlight gezet onder meer dan 800 aanwezigen. Vele vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden presenteren op dit inspirerende event innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidszorg en life sciences. Het is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door spannende ontwikkelingen in de healthcare & life sciences. Zie: www.innovationforhealth.nl

Doe jij ook mee?

Wij hopen met jouw deelname aan het congres de bloeiende innovaties binnen het LS&H010 cluster breder onder de aandacht te kunnen brengen.

Wat kunnen we je vanuit de gemeente aanbieden?

  • 15% korting op de standkosten voor de eerste 10 aanmeldingen van een 4m2-Exhibitor package
  • Een extra toegangskaart
  • Vermelding van je bedrijf als onderdeel van de Rotterdamse Life Sciences & Health sectie in de conferentiegids van Innovation for Health
Exhibition Packages* Exhibitor package 12m2 Exhibitor package 6m2 Exhibitor package 4m2
Stand ruimte  6 x 2m  3 x 2m  2 x 2m
Toegangskaarten (incl. 1 extra toegangskaart)  5  4  3
Logo en link op de website  +  +  +
Naam en stand nummer in de conferentiegids  +  +  +
Prijs (inclusief korting)  nvt  nvt  € 1.338,75**
Reguliere prijs  € 3.150  € 2.050  € 1.575

* Alle prijzen zijn exclusief BTW
**Deze prijs geldt bij de eerste 10 aangemelde bedrijven. Daarna is de reguliere prijs van toepassing.

De actie is geldig tot 1 december 2019.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Jeannette Leete (j.leete@rotterdam.nl of 06- 127 329 26) . Dit aanbod geldt tot uiterlijk 1 december en er is beperkte beschikbaarheid. Reageer dus snel!