Doe jij mee op 15 & 16 april?

Datum: Donderdag 15 april & vrijdag 16 april
Congres: Innovation for Health
Locatie: Online

Op 15 & 16 april 2021 vindt de achtste editie van Innovation for Health plaats online waarbij het hoofdprogramma gefilmd en gestreamd wordt vanuit een professionele studio zonder live publiek. Voor het vijfde jaar op rij zal er een Life Sciences & Health 010-stand komen die samen met de stand van Erasmus MC het Rotterdamse medisch & zorgcluster promoot. Deze stand zal nog maar het begin zijn van de straat die wij zouden willen vormen met Rotterdamse Life Sciences & Health bedrijven. Doe jij ook mee?

Innovation for Health:

Tijdens Innovation for Health worden toonbeelden van innovaties voor de gezondheidszorg in de spotlight gezet onder meer dan 900 aanwezigen. Vele vooraanstaande wetenschappers, ondernemers en leidinggevenden presenteren op dit inspirerende event innovatieve ontwikkelingen en grensoverschrijdende ideeën in de gezondheidszorg en life sciences. Het is dé plek om op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, om ideeën uit te wisselen met innovatieve leiders, om nieuwe kansen voor samenwerking te identificeren en om geïnspireerd te raken door spannende ontwikkelingen in de healthcare & life sciences. Zie: https://www.hyphenprojects.nl/i4h/

Doe jij ook mee?

Wij hopen met jouw deelname aan het congres de bloeiende innovaties binnen het LS&H010 cluster breder onder de aandacht te kunnen brengen.

Wat kunnen we je vanuit de gemeente aanbieden?

  • 20% korting op de standkosten voor de eerste 10 aanmeldingen van een Exhibition & Partnering package
  • Vermelding van je bedrijf als onderdeel van de Rotterdamse Life Sciences & Health sectie in de conferentiegids van Innovation for Health

Online Exhibition & Partnering Package in Rotterdam section                                                                                                                                       

Price (incl. discount)   

Regular fee

Online Exhibition & Partnering Package – 15 & 16 April incl. 2 tickets

€1.800

€2.250

Online Exhibition & Partnering Package – 15 April only incl. 2 tickets

€940

1.175

Online Exhibition & Partnering Package – 16 April only incl. 2 tickets

€940

€1.175

* Alle prijzen zijn exclusief BTW

**Deze prijs geldt bij de eerste 10 aangemelde bedrijven. Daarna is de reguliere prijs van toepassing.

De actie is geldig tot 1 april 2021.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Jeannette Leete (j.leete@rotterdam.nl of 06- 127 329 26) . Dit aanbod geldt tot uiterlijk 1 april en er is beperkte beschikbaarheid. Reageer dus snel!