Tijdens het LSH010 ontbijt van 23 januari vond de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs plaats. De winnaar: BioCheck

Biocheck

Oud-olympiër Patrick van Luijk is oprichter van BioCheck, een bedrijf dat vitaliteits- en herstelprogramma’s aanbiedt en mensen helpt om hun autonome zenuwstelsel weer in balans te brengen. Het bedrijf heeft een app ontwikkeld die registreert wat het lichaam op welk moment nodig heeft. De app zorgt ervoor dat mensen inzicht krijgen in hun stressniveau, in hun manier van ademhalen en geeft mensen advies over hun herstel- en mobiliteitstrainingen. “Met BioCheck leren wij het lijf weer wat actief en wat rust is, want herstellen doe je van binnenuit!”, aldus Patrick. https://www.zorginnovatie.nl/innovaties/biocheck

De stemperiode is voorbij en de winnaar is bekend: Biocheck is de winnaar van de Regionale Zorginnovatieprijs 2019 en runner-up publieksprijs!

Biocheck winnaar

Meer nieuws.

Alle nieuwsberichten
nieuws

Sensara ontvangt 4,4 miljoen euro investering

Sensara, leverancier van slimme zorgoplossingen, heeft een extra investering van 4,4 miljoen Euro opgehaald voor het versnellen van de groei in de Verenigde Staten.

Lees meer
nieuws

Rotterdam presenteert Gezond010: het akkoord

Gister presenteerden wethouder Sven de Langen en ruim 80 partners uit de stad het Rotterdamse preventieakkoord genaamd Gezond010: het akkoord. Gezamenlijk willen zij de komende jaren onder meer inzetten op meer balans in het voedselaanbod, eHealth en een betere samenwerking van de wijkpreventieketen.

Lees meer
nieuws

Nieuwe techniek die thuis hartslag meet na ritmestoornis

Wetenschappers van het Maastricht UMC+ krijgen een subsidie van 800.000 euro om een nieuw systeem te ontwikkelen waarmee patiënten zelf hun hartslag kunnen monitoren.

Lees meer