Tijdens het LSH010 ontbijt van 23 januari vond de regionale voorronde van de Zorginnovatieprijs plaats. De winnaar: BioCheck

Biocheck

Oud-olympiër Patrick van Luijk is oprichter van BioCheck, een bedrijf dat vitaliteits- en herstelprogramma’s aanbiedt en mensen helpt om hun autonome zenuwstelsel weer in balans te brengen. Het bedrijf heeft een app ontwikkeld die registreert wat het lichaam op welk moment nodig heeft. De app zorgt ervoor dat mensen inzicht krijgen in hun stressniveau, in hun manier van ademhalen en geeft mensen advies over hun herstel- en mobiliteitstrainingen. “Met BioCheck leren wij het lijf weer wat actief en wat rust is, want herstellen doe je van binnenuit!”, aldus Patrick. https://www.zorginnovatie.nl/innovaties/biocheck

De stemperiode is voorbij en de winnaar is bekend: Biocheck is de winnaar van de Regionale Zorginnovatieprijs 2019 en runner-up publieksprijs!

Biocheck winnaar

Meer nieuws.

Alle nieuwsberichten
nieuws

Nieuw: subsidiemogelijkheid voor het opleiden van digicoaches

Veel zorgorganisaties zijn druk bezig met de implementatie van zorginnovaties. Vaak bevatten deze innovaties een digitaal aspect. Dit kan een bepaald niveau van digivaardigheid vereisen, waar niet alle medewerkers over beschikken. Deze digivaardigheid is wel essentieel om te zorgen voor een duurzame implementatie. Daarom opent waarschijnlijk eind 2020 een nieuwe subsidie voor het opleiden van digicoaches in zorgorganisaties.

Lees meer
nieuws

Subsidieoproep: Implementatie- en opschalingscoaching (ronde 2)

Per 1 september 2020 kunnen zorginnovatoren weer gebruikmaken van de subsidieregeling voor implementatie- en opschalingscoaching. Het doel van het programma Zorg voor innoveren is om zorginnovatoren verder te helpen met innovatievraagstukken. Deze subsidieoproep richt zich op het bieden van ondersteuning bij implementatie- en opschalingsvraagstukken.

Lees meer
nieuws

DIGITALE GEGEVENSUITWISSELING IN GEBOORTEZORG: REGIO RIJNMOND GAAT HET DOEN

Afgelopen week werd bekend dat de subsidie van het ministerie van van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) voor het ontwikkelen van een integraal, digitaal geboortedossier definitief is toegekend. Regio Rijnmond gaat hiermee als een van de koplopers van start.

Lees meer