Creatief ten tijde van crisis

Zorgorganisaties die de afgelopen jaren al samen met 1Minuut innovatief bezig zijn geweest met de Smart Glass, weten als geen ander hoe de zorg met elkaar efficiënt geregeld kan worden. En ten tijde van crisis gaat men creatief om met deskundigheid zonder afstand om ook de veiligheid van cliënten en medewerkers te kunnen waarborgen.

De Smart Glass wordt ingezet om mensen in quarantaine de dagelijkse zorg te kunnen bieden. De specialist ouderengeneeskunde in het verpleeghuis, de longspecialist in het ziekenhuis, de psychiater en andere expertises dragen bij aan de behandeling door via de Smart Glass met een verzorgende op de afdeling mee te kijken, te begeleiden, ondersteunen en coachen.

Behandeling gaat dus gewoon door!

De creativiteit van het team van 1Minuut komt in deze corona crisis nog meer tot bloei. De energie spat ervan af!

Waarom in deze moeilijke periode?

Omdat onze missie om een bijdrage te leveren aan de continuïteit en efficiency van de Nederlandse gezondheidszorg in deze tijd nog belangrijker is! Het gaat om het zo lang mogelijk gezond houden van de burgers en zorgprofessionals. En het gaat om goede dagelijkse zorg en behandeling aan reeds besmette patiënten en hun familie!

Nog voordat het landelijk werd aangekondigd, werd 1Minuut al gevraagd om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Omdat zij uit alle hoeken van Nederland komen, zijn zij al gewend om mobiel te werken. Om overal offline en online te zijn. Om digitaal te overleggen.

Nu komt daar ‘Deskundigheid zonder afstand’ van onze eigen expertise bij. Ervoor zorg dragen dat zorgprofessionals hun werk kunnen doen met inzet van de Smart Glass zonder al te veel gedoe.

Wij doen dit samen met de zorg!