Diabetes in actie - editie 010 is gestart!

De komende 7 maanden gaat MiGuide 200 Rotterdammers helpen bij het krijgen van een gezonde leefstijl! Dit doen zij met het programma Diabetes in Actie – editie 010.

Samen met een leefsijlcoach gaan de deelnemers met diabetes type 2 aan de slag met hun leefstijl. Dankzij de unieke samenwerking tussen MiGuide als platform, leefstijlcoaches, sportcoaches en zorgverleners, verwacht MiGuide hiermee uiteindelijk een daling in zorgconsumptie en medicatiegebruik te kunnen realiseren.

De campagne werd afgetrapt tijdens het LSH010 ontbijt op 16 september. Hier sprak MiGuide directeur Arjen Huizinga, samen met Marieke Sikkens van zorggroep Gezond op Zuid en Douwe Jippes van Healthy.Capital, over o.a. dit project. Nieuwsgierig wat hier allemaal besproken is? Lees en kijk het hier terug.

In de media

Gezond010 en Radio Rijnmond interviewden Arjen Huizinga over Diabetes in actie. We zijn ontzettend blij met de aandacht die het krijgt en hopen hiermee de potentiële deelnemers te kunnen bereiken.

Radio Rijnmond zal gedurende het project twee deelnemers volgen om hier een mooi terugkerend item over te kunnen maken!

Deelnemers gezocht

Werk jij in de gemeente Rotterdam en ken jij nog patiënten die baat zouden hebben bij dit programma? Klik hier voor meer informatie over het programma en om jezelf aan te melden.

Bron: MiGuide
Datum: 23 september 2021