17 tot en met 19 juli 2019

Wilt u zakendoen of kennis opdoen in Boston, de hoofdstad van Massachusetts? Ga dan van 17 t/m 19 juli mee naar het hart van onderzoek en innovatie aan de oostkust van de VS in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, de minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins. Ook watergezant Henk Ovink reist mee. Voorzitter VNO-NCW, Hans de Boer, is zakelijk missieleider.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren en thema’s:

 • Life Sciences & Health
  • Biotechnologie
  • Digitale zorg & eHealth
  • Start-ups/ Scale-ups
 • Robotics/Artificial Intelligence

 • Climate Resilience
  • Klimaatadaptatie en hoogwateraanpak

Programma

Het programma bevat specifieke onderdelen toegesneden op de sector en een aantal onderdelen voor alle deelnemers, zoals:

 • Gezamenlijke kick-off en debriefing
 • Netwerkevenementen met geselecteerde counterparts
 • bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen
 • sectorspecifieke seminar(s) en/of workshop(s)
 • Holland Trade Dinner

De aanwezigheid van diverse bewindslieden en andere overheidsvertegenwoordigers biedt u een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen.

Aanmelden:
Aanmelden kan tot en met dinsdag 30 april 2019.
RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Vrouwelijke ondernemers worden in het bijzonder aangemoedigd zich aan te melden.

Kosten:
Deelname kost € 950,- per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers per organisatie betaalt u € 475 per extra deelnemer. Elke deelnemer dient zich apart aan te melden.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen. Het programma start op 17 juli in Boston en eindigt vrijdagavond 19 juli.

Contact:
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Sandra Pompe, sandra.pompe@rvo.nl, M 06-11525837.

Meer informatie

Aanmelden

Meer nieuws.

Alle nieuwsberichten
Nieuws

Innovatie in het Kinderhersenlab: ‘Ik kan heus niet je gedachten lezen’

Het net-geopende Kinderhersenlab ademt convergence, de samenwerking tussen de TU Delft, de EUR en het Erasmus MC. Revalidatieartsen komen in het lab samen met industrieel ontwerpers. Neurologen met masterstudenten. Zo komt de technologische vernuftigheid samen met de kennis van de kliniek.

Lees meer
Nieuws

Healthy Funding VI 19 May

Lees meer
banner
Nieuws

LSH010 Nieuwsbrief I Juni 2022

Robotica in de zorg is nog steeds volop in ontwikkeling. Van chirurgische robots die ingezet worden tijdens operaties om de tremor in de handen van de arts te voorkomen (en al helemaal niet meer lijken op ons ‘standaard-idee van een robot) tot humanoïde en androïde robots in zorginstellingen die ingezet worden om eenzame ouderen gezelschap te houden of vergeetachtige patiënten te herinneren aan hun medicatie.

Lees meer