17 tot en met 19 juli 2019

Wilt u zakendoen of kennis opdoen in Boston, de hoofdstad van Massachusetts? Ga dan van 17 t/m 19 juli mee naar het hart van onderzoek en innovatie aan de oostkust van de VS in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, de minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins. Ook watergezant Henk Ovink reist mee. Voorzitter VNO-NCW, Hans de Boer, is zakelijk missieleider.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren en thema’s:

 • Life Sciences & Health
  • Biotechnologie
  • Digitale zorg & eHealth
  • Start-ups/ Scale-ups
 • Robotics/Artificial Intelligence

 • Climate Resilience
  • Klimaatadaptatie en hoogwateraanpak

Programma

Het programma bevat specifieke onderdelen toegesneden op de sector en een aantal onderdelen voor alle deelnemers, zoals:

 • Gezamenlijke kick-off en debriefing
 • Netwerkevenementen met geselecteerde counterparts
 • bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen
 • sectorspecifieke seminar(s) en/of workshop(s)
 • Holland Trade Dinner

De aanwezigheid van diverse bewindslieden en andere overheidsvertegenwoordigers biedt u een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen.

Aanmelden:
Aanmelden kan tot en met dinsdag 30 april 2019.
RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Vrouwelijke ondernemers worden in het bijzonder aangemoedigd zich aan te melden.

Kosten:
Deelname kost € 950,- per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers per organisatie betaalt u € 475 per extra deelnemer. Elke deelnemer dient zich apart aan te melden.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen. Het programma start op 17 juli in Boston en eindigt vrijdagavond 19 juli.

Contact:
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Sandra Pompe, sandra.pompe@rvo.nl, M 06-11525837.

Meer informatie

Aanmelden

Meer nieuws.

Alle nieuwsberichten

Een nieuwe fase: Life Sciences & Health 010 warm overgedragen aan Rotterdam Square

Na een succesvolle periode van ruim acht jaar is het netwerk Life Sciences & Health 010 toe aan een nieuwe fase, waarin nog meer groei kan worden gerealiseerd. De activiteiten worden in de komende periode warm overgedragen aan Rotterdam Square, de kwartier makende campusorganisatie voor de nieuwe Erasmus MC Health Tech Campus. In dit artikel lees je meer over deze overgang.

Lees meer

Ellen Smit: ‘Met Rotterdam Square doorbouwen op stevige basis van LSH010’

De activiteiten van Life Sciences & Health 010 (LSH010) worden op 22 maart 2023 officieel overgedragen aan Rotterdam Square. Ellen Smit is directeur van deze nieuwe organisatie. ‘Het is voor Rotterdam geweldig dat er een vaste plek komt waar bedrijfsleven, onderzoek en onderwijs elkaar fysiek treffen.’

Lees meer

GALA ondertekend: Meer aandacht voor gezondheid en preventie

Vorige maand ondertekenden het ministerie van VWS, Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), Zorgverzekeraars Nederland (ZN) en GGD GHOR Nederland het Gezond en Actief Leven Akkoord (GALA). In het GALA zijn niet vrijblijvende afspraken gemaakt om de fysieke en mentale gezondheid van inwoners te behouden en bevorderen. Ondertekenaars gaan slimmer samenwerken aan meer gezondheid, preventie en een sterke sociale basis. Deze afspraken moeten bijdragen aan het realiseren van een gezondere generatie in 2040.

Lees meer