17 tot en met 19 juli 2019

Wilt u zakendoen of kennis opdoen in Boston, de hoofdstad van Massachusetts? Ga dan van 17 t/m 19 juli mee naar het hart van onderzoek en innovatie aan de oostkust van de VS in aanwezigheid van minister-president Mark Rutte, de minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins. Ook watergezant Henk Ovink reist mee. Voorzitter VNO-NCW, Hans de Boer, is zakelijk missieleider.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren en thema’s:

 • Life Sciences & Health
  • Biotechnologie
  • Digitale zorg & eHealth
  • Start-ups/ Scale-ups
 • Robotics/Artificial Intelligence

 • Climate Resilience
  • Klimaatadaptatie en hoogwateraanpak

Programma

Het programma bevat specifieke onderdelen toegesneden op de sector en een aantal onderdelen voor alle deelnemers, zoals:

 • Gezamenlijke kick-off en debriefing
 • Netwerkevenementen met geselecteerde counterparts
 • bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen
 • sectorspecifieke seminar(s) en/of workshop(s)
 • Holland Trade Dinner

De aanwezigheid van diverse bewindslieden en andere overheidsvertegenwoordigers biedt u een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen.

Aanmelden:
Aanmelden kan tot en met dinsdag 30 april 2019.
RVO.nl vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Vrouwelijke ondernemers worden in het bijzonder aangemoedigd zich aan te melden.

Kosten:
Deelname kost € 950,- per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers per organisatie betaalt u € 475 per extra deelnemer. Elke deelnemer dient zich apart aan te melden.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. Een reisbureau is gevraagd een reisarrangement samen te stellen. Het programma start op 17 juli in Boston en eindigt vrijdagavond 19 juli.

Contact:
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Sandra Pompe, sandra.pompe@rvo.nl, M 06-11525837.

Meer informatie

Aanmelden

Meer nieuws.

Alle nieuwsberichten

Studenten werken aan betere bedbel

Studenten zorgtechnologie werken aan een goede manier om de bedbel veiliger en gemakkelijker toegankelijk te maken. Nu nog wordt de bedbel vaak met een paar slagen van de kabel om het bed heen gedraaid. Met als gevolg dat hij vaak per ongeluk afgaat of juist niet goed binnen het bereik van de patient ligt. Dat kon beter, dachten deze studenten.

Lees meer

Online gedragstherapie helpt bij vermoeidheid door sarcoïdose

Patiënten met de ontstekingsziekte sarcoïdose zijn gebaat bij online cognitieve gedragstherapie gebaseerd op mindfulness. De therapie vermindert vermoeidheid, het meest belastende symptoom van sarcoïdose. Dat blijkt uit onderzoek van het Erasmus MC, St. Antonius Ziekenhuis, Zuyderland Medisch Centrum en Helen Dowling Instituut.

Lees meer

3 miljoen voor 46 innovatieve Rotterdamse plannen

De gemeente Rotterdam steunt met CityLab010 Rotterdamse initiatiefnemers met een vernieuwend plan voor de stad. Dit jaar alweer voor de achtste keer. Er zijn ruim 275 plannen aangemeld, waarvan er 127 na een coachingtraject een aanvraag hebben ingediend. Daarvan zijn uiteindelijk 46 initiatieven door de onafhankelijke Stadsjury van CityLab010 uitgekozen. Deze plannenmakers ontvangen bij elkaar een startbudget van ruim €3 miljoen.

Lees meer