Ga mee op virtuele LSH missie naar Zuidoost-Azië!

Van 28 juni tot 1 juli organiseren Task Force Health Care en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een virtuele handelsmissie voor de Nederlandse LSH sector naar Indonesië, Thailand en Maleisië. De missie biedt:

  • Duidelijke inzichten in de kansen van de LSHsector in IndonesiëThailand en Maleisië voor jouw product of dienst;
  • Nieuwe connecties speciaal gericht op het vergroten van jouw eigen, unieke business;
  • Een stevige basis aan kennis, connecties en inspiratie om, zodra fysieke reizen mogelijk zijn, een vliegende start te maken!

Naast een generieke update over de algemene LSH en post-Covid trends in de regio, zullen er ook specifieke sessies zijn rond bepaalde markt-sector combinaties. Die worden, zoals gebruikelijk, ingevuld aan de hand van de deelnemers. Ook zullen er speciale sessies voor starters zijn waarbij we ingaan op de overwegingen om al dan niet in een markt te starten. Last but not least wordt er tegen een aanvullende bijdrage van 250 euro individuele matchmaking gefaciliteerd waarbij je rechtstreeks gematcht wordt aan de gewenste partijen.

Meer informatie en het registratieformulier vind je hier. Vragen? Neem contact op met Esther van den Heuvel, programmamanager Azië: esther.vandenheuvel@tfhc.nl

Bron: Task Force Health Care

Datum: 3 mei 2021