Greendish zoekt nieuwe algemeen directeur om de volgende groeifase in te gaan

De oprichter en huidige directeur van Greendich Joris Heinen zoekt de juiste persoon om het stokje over te nemen! Joris: “Ja dat betekent inderdaad dat ik mijn eigen “baan” beschikbaar stel, een rol die ik al 11 jaar met veel plezier vervul. Een grote en spannende stap dus voor mij, want Greendish voelt als mijn levenswerk”.

greendish

Foto: Huidig directeur Joris Heijnen

Waarom dan toch dit besluit? Dat licht ik graag toe: Je hebt ondernemers zoals ik die van niets iets kunnen maken en de eerste groeifase van een bedrijf opzetten leuk vinden én je hebt ondernemers die goed zijn in de volgende groeifase, een organisatie van 20-25 mensen verder uitbouwen en laten groeien. Ik heb daar even aan kunnen proeven maar merk dat ik het nóg leuker vind om naar de keuken/tekentafel terug te gaan en nieuwe oplossingen en producten te ontwikkelen die de wereld mooier en beter maken. Er zijn daarom vast mensen te vinden die de sterke groeiambities die wij met Greendish hebben nog beter kunnen realiseren dan ik. 

Waarom nu? Greendish is volwassen geworden en is zelfstandig genoeg om haar eigen keuzen te maken en koers te varen. Ik persoonlijk ben daarom steeds minder nodig omdat Greendish succesvol de scalingmethode heeft geïmplementeerd en ze een geweldig team hebben. Er zit zoveel kennis, kunde en passie bij de mensen van Greendis, dat is echt mooi om te zien. Greendish doet het echt met elkaar! 

De logische volgende stap voor Greendish (en voor mij) is dat er een nieuwe algemeen directeur/ondernemer wordt gezocht, vóórdat Greendish de aanstaande sterke groeifase ingaat. Liefst iemand die al vaker scale-ups heeft groot gebracht en er zin in heeft een social enterprise als Greendish en de impact die Greendish maakt te vergroten! Greendish zoekt niet zomaar iemand, want op de winkel passen, dat kunnen ze zelf al heel goed. Dus bekijk deze uitdagende vacature met hun mooie groeiambities maar eens. Heel fijn als je dit bericht wilt delen, dan maak je misschien iemand in je netwerk en Greendich heel blij met een ideale match! 

Vacature: Algemeen Directeur Greendish (fulltime)

Wil jij een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van de planeet en samenleving, door het verduurzamen en gezonder maken van het voedselaanbod in restaurants, kantoren, ziekenhuizen, supermarkten en onderwijsinstellingen?

Ben jij een inspirerend leider, die de groei van Greendish in goede banen gaat leiden? Weet jij aan welke knoppen je moet draaien om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren? Greendish is op zoek naar een bevlogen, energieke, zelfstandig opererende algemeen directeur die de organisatie naar een volgend level gaat tillen!

  • Dienstverband: fulltime
  • Salaris: competitief en breed bespreekbaar. Participatie is mogelijk.
  • Startdatum: in overleg
  • Achtergrond: ervaring met het laten groeien van start-up/scale-up(s)

Opleidingsniveau: WO/HBO

Klik hier voor de volledige vacature!

Bron: Greendish

Datum: 7 september 2022