13 t/m 18 oktober 2019
Steden: Delhi, Mumbai, Bangalore en Kochi

Wilt u zakendoen in India? Ga dan van 13 t/m 18 oktober 2019 mee met deze handelsmissie met een focus op innovatie, in aanwezigheid van ministers Sigrid Kaag en Bruno Bruins, staatssecretaris Mona Keijzer, directeur-generaal Roald Laperre, ministerie IenW en directeur-generaal Marjolijn Sonnema, ministerie LNV. Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink is de zakelijk missieleider. Zij is bestuurslid van VNO-NCW en voorzitter van FME-CWM.

Deze missie loopt parallel aan het staatsbezoek van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan India. De Koning en de Koningin nemen deel aan diverse programmaonderdelen van deze missie.

De missie wordt georganiseerd rondom de Nederland-India Technology Summit in New Delhi (15-16 oktober). Deze ‘Tech Summit’ is een initiatief van de Indiase overheid, waar jaarlijks meer dan 1.000 Indiase bedrijven, organisaties en vertegenwoordigers vanuit de overheid op het hoogste niveau aanwezig zijn. Het thema van de Nederland-India Technology Summit is de nexus landbouw-water-gezondheidszorg: de terreinen waarop India kampt met grote uitdagingen.

Focus op sectoren

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor innovatieve bedrijven, start- en scale-ups en kennisinstellingen uit onderstaande sectoren.

Vrouwelijke ondernemers, kennisinstellingen en start-ups worden met nadruk uitgenodigd.

  • Tuinbouw en Uitgangsmaterialen en bedrijven uit de sector Landbouw die actief zijn in deze genoemde nexus-problematiek (Delhi en Bangalore)
  • Health (Delhi en Bangalore)
  • Water, deltatechnologie en Solid Waste (Delhi, Mumbai, Kochi)
  • Maritiem (Mumbai en Kochi)
  • Key Enabling Technologies, Hightech Systems & IT; deze organisaties worden uitgenodigd om deel te nemen aan bovenstaande sectorale programma’s of zich uitsluitend in te schrijven voor deelname aan de Tech Summit (New Delhi)

Voor meer informatie over deze handelsmissie verwijzen wij u naar de website: www.rvo.nl/missieindia.

Aanmelden:

Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 augustus. Deelname is beperkt en vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen.
Iedere deelnemer meldt zich apart aan.

Kosten:

De kosten van deelname bedragen € 950 per organisatie. Deelname aan alleen de Tech Summit kost € 475 per organisatie. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Contact:

Voor meer informatie over deze missie: Jos Hermsen (sectoren water en maritiem), tel. 088 – 042 1078 of jos.hermsen@rvo.nl of Karin Schipper (sectoren health en tuinbouw) tel. 088 – 042 1146 of karin.schipper@rvo.nl.

Alle nieuwsberichten
Nieuws

Innovatie in het Kinderhersenlab: ‘Ik kan heus niet je gedachten lezen’

Het net-geopende Kinderhersenlab ademt convergence, de samenwerking tussen de TU Delft, de EUR en het Erasmus MC. Revalidatieartsen komen in het lab samen met industrieel ontwerpers. Neurologen met masterstudenten. Zo komt de technologische vernuftigheid samen met de kennis van de kliniek.

Lees meer
Nieuws

Healthy Funding VI 19 May

Lees meer
banner
Nieuws

LSH010 Nieuwsbrief I Juni 2022

Robotica in de zorg is nog steeds volop in ontwikkeling. Van chirurgische robots die ingezet worden tijdens operaties om de tremor in de handen van de arts te voorkomen (en al helemaal niet meer lijken op ons ‘standaard-idee van een robot) tot humanoïde en androïde robots in zorginstellingen die ingezet worden om eenzame ouderen gezelschap te houden of vergeetachtige patiënten te herinneren aan hun medicatie.

Lees meer