Inschrijving voor de Health Innovation School Rotterdam open!

“50 mensen die ieder jaar de Health Innovation School doorlopen en zelf ieder de kennis weer aan 50 mensen in hun netwerk doorgeven, dat is dé manier waarop we de transitieopgaven in de zorg gaan realiseren”.

Met deze woorden sloot Jacqueline Stuurstraat van DeRotterdamseZorg de Rotterdamse editie van 2021 af. Twee keer eerder vond er een Health Innovation School Rotterdam plaats in Rotterdam. En binnenkort start de derde editie van deze vernieuwende manier van leren innoveren! Een leergang waarin je met andere professionals uit alle lagen en hoeken van zorg en gezondheid in aanraking komt en een half jaar lang samenwerkt aan een actieproject.

Ben jij een vooruitstrevende doener en gedreven om met innovatie een verschil te maken? Dan is de Health Innovation School echt iets voor jou! Je leert er in sneltreinvaart hoe je innovatie start, versnelt en borgt. Je bouwt een krachtig netwerk op, leert niet alleen hoe je innovatie beter structureert, maar werkt ook aan persoonlijk leiderschap en maakt kennis met enorme hoeveelheid kennis over het innovatielandschap. In 18 sessies en met een inspirerende groepsopdracht word je klaargestoomd als innovator. De aanmelding voor dit jaar is nu geopend. Meer informatie vind je op https://rotterdam.healthinnovation.school. #gewoondoen!

Meld je hier aan!

Bron: Health Innovation School Rotterdam

Datum: 29 april 2022