Junior business development manager Healthcare Innovations

Het Erasmus MC is op zoek naar een Junior business development manager Healthcare Innovations die helpt met het op de markt brengen van zorginnovaties.

Functie inhoud

Je bent verantwoordelijk voor de evaluatie, valorisatie en commercialisatie van zorg-gerelateerde innovaties. Eerst doe je de screening en scouting van nieuwe innovaties en uitvindingen op het gebied van de zorg, daarna de evaluatie van zowel het innovatieve van de uitvinding als ook de mogelijke marktkansen. Je zoekt daarnaast partners in ons regionale maar ook (inter)nationale netwerk van ondernemingen en entrepreneurs. Ook ben je verantwoordelijk voor de licensering aan bedrijven en/of ben je ondersteunend in de opzet van spin-off bedrijven. Het beheer van de licentie-contracten heb je in portefeuille om de voortgang van de ontwikkeling in de gaten te houden.

Werkomgeving

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

We zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo’n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Het TTO is betrokken bij alle vindingen die worden gedaan door Erasmus MC onderzoekers en clinici. Dit zijn vindingen en nieuwe ontwikkelingen die bijvoorbeeld kunnen leiden tot nieuwe medicijnen, nieuwe manieren om de zorg efficiënter te maken of nieuwe medische technieken. Het TTO heeft een aantal hoofdtaken: business development, legal, incubator en IP management. Het TTO werkt nauw samen met Erasmus MC Holding, een aantal regionale en nationale partners en meerdere investeringsfondsen.

Innovaties in de zorg die het dagelijks leven en werk van mensen op de werkvloer verbeteren, wordt steeds belangrijker. Binnen het Erasmus MC hebben wij met het Zorginnovatie010 programma de afgelopen jaren mooie innovaties op de markt gebracht en de komende jaren nemen deze alleen maar toe. Zorginnovatie010 is een initiatief van de gemeente Rotterdam om meer zorginnovaties te screenen en op de markt te brengen. De maatschappelijke impact van deze innovaties staat voorop. Met de implementatie van Create4Care – een fysieke designstudio waar Erasmus MC medewerkers samen met studenten van de Hogeschool Rotterdam kunnen werken aan nieuwe zorginnovaties –  zijn er ook meer vindingen bij het Technology Transfer Office (TTO)  terechtgekomen. Voorbeelden van succesvolle zorginnovaties zijn onder andere: muziek als medicijn, de FIX bedhaak en de koerskaart: Fit in de nacht.

Profiel

Je bent in het bezit van een afgeronde universitaire studie op het gebied van Business, Innovation, Life Sciences of Management en een goede dosis interesse voor life sciences. Je hebt 0-2 jaar werkervaring. Eerdere ervaring in een zorg-gerelateerde baan is een aanbeveling. Training on the job maakt deel uit van het aanbod, dat zowel intern als gedeeltelijk extern gevolgd wordt. Verder breng je team spirit, een open-minded can-do mentaliteit en uitstekende mondelingen en schriftelijke communicatievaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels mee. Je bent samenwerkingsgericht en voelt je gemakkelijk in het opbouwen van een netwerk.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/ of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante ervaring, maximaal € 4.481,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nathalie Popken, business development manager, telefoon: 010 704 41 55. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jerry Chandansingh, recruiter, je graag te woord. Je kunt hem bereiken via: 06 500 310 06 of stuur een WhatsApp.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Solliciteren

Bron: Erasmus MC
Datum: 18 december 2019