Leer innoveren tijdens de Health Innovation School 2022

Wil jij leren innoveren? Wil je weten hoe je een innovatiecultuur kunt creëren in jouw organisatie? En dat samen met 49 andere gedreven zorgprofessionals? Dan is de Health Innovation School Rotterdam zeker iets voor jou!

De snelheid, omvang en complexiteit van de transformatie in de gezondheidszorg is groot. De Health Innovation School is ontwikkeld als antwoord op de groeiende hoeveelheid veranderingen waarmee organisaties en mensen te maken hebben. Niet harder werken is de oplossing, maar slimmer werken. En vooral ook: samenwerken.

his010 his010

Bij de Health Innovation School werken enthousiaste professionals uit alle lagen van de gezondheidszorg een half jaar lang samen aan verschillende projecten. Dit was tijdens de eerste twee edities een groot succes. Op de website van de Health Innovation School kun je de ervaringen van eerdere deelnemers lezen. Of lees het interview van Marylou van der Klooster over HIS in Rotterdam.

Ben jij een vooruitstrevende en gedreven doener, die met innovatie het verschil wil maken? Meld je dan aan voor de Health Innovation School 2022.

Bron: HIS010

Datum: 1 augustus 2022