11 juni: LSH010 ontbijt

Het LSH010 Ontbijt stimuleert innovatie en samenwerking in de Rotterdamse life sciences & health-sector. De netwerkbijeenkomst vindt tenminste vier keer per jaar plaats in de Life Sciences & Health Hub in de Rotterdam Science Tower. De presentatie van een succesvolle case, vooraf te initiëren een-op-een-ontmoetingen én een lekker en gezond ontbijt zijn vaste onderdelen van het ontbijt.

Op 11 juni 2020 vindt het LSH010 Ontbijt weer plaats: bij jou thuis!  Schuif jij ’s ochtends vroeg achter je computer om deel te nemen aan het ontbijt? De eerste tien aanmelders krijgen een ontbijtje thuis bezorgd en daarna iedere 10e aanmelding ook! Juist in deze tijden is het belangrijk dat we onze LSH010 community koesteren!!

Interesse in zo’n lekker LSH010 ontbijtje bij jou thuis? Meld je dan nu hier aan.

Plenair Programma

We zullen dit ontbijt uitgebreid aandacht besteden aan ‘Innovatie in Rotterdam door Corona’. Keynote spreker Harald Verloop heeft als CEO van het Rotterdamse bedrijf Alphatron Medical, dit thema aan den lijve ondervonden. Zo levert Alphatron Medical het portaal waarmee alle ziekenhuizen in Nederland komende zomer nog veilig en snel radiologiebeelden en -verslagen online kunnen uitwisselen. Al nieuwsgierig? Lees hier het LSH010 interview met Harald Verloop.

Ook krijg je dit ontbijt weer een update uit LSH010. Tijdens de LSH010 Highlights wordt Wheelair officieel welkom geheten in Rotterdam. Maak hier alvast kennis met het innovatieve bedrijf.

Smartsessies

Naast het plenaire programma organiseren we deze keer uiteraard ook weer diverse smartsessies:

eHealth in Rotterdam
Jan Pons – Rotterdam eHealth Agenda
Marten Schalk – IJsselland ziekenhuis
Erik van der Veen – Franciscus ziekenhuis

NTA 7516, de nieuwe norm voor veilig mailen en chatten in de zorg
Anamika Wilbrink
Matthijs Gardien
Ploum

Hoe kan zorgtechnologie bijdragen om mensen zo lang mogelijk veilig en comfortabel thuis te laten wonen?
Arjan van der Weijde
Thuisleefwijzer

De life cycle van een medisch hulpmiddel
Daniëlle Radder
Jørgen Simons
Kim Mulder
Leijnse Artz

Uitreiking Nationale Zorginnovatieprijs

Benieuwd naar de winnaars van de Nationale Zorginnovatie Prijs 2020? Bezoek het LSH010 ontbijt op 11 juni en luister naar de pitches van de finalisten! Helaas kon de uitreiking tijdens het Health Valley Event niet doorgaan in verband met de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Wij hopen jullie allen digitaal te inspireren met de kansrijke innovaties van de genomineerden.

De genomineerden zijn:

De genomineerden maken kans op zowel een vakjuryprijs (€ 10.000,-) als een publieksprijs (€ 5.000,-). Met de geldprijs kunnen de winnende innovaties een volgende stap zetten in de ontwikkeling van hun bedrijf. Ook krijgen de winnaars toegang tot het netwerk van zorginnovatie.nl en de betrokken regiopartners. Zo kunnen we het succes van innovaties samen versnellen.

Welke innovatie denk jij dat het verschil gaat maken? Stem hier voor de publieksprijs!

Datum: 18 mei 2020