Heeft u een “innovatief” medisch product of dienst ontwikkeld en bent u klaar om de (internationale) markt te betreden? Meld u dan nu aan voor de speciale “Starters Lounge” in het Holland Paviljoen op de MEDICA 2019.

Van 18 t/m 21 november 2019 vindt in de Messe Düsseldorf de vakbeurs MEDICA 2019 plaats. Met meer dan 123.500 bezoekers en ruim 5.000 exposanten is deze beurs al jaren wereldwijd dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én medisch-technologische industrie. De MEDICA 2019 is tevens als belangrijkste beurs aangewezen door de Nederlandse Topsector Life Sciences & Health!

De combinatie van de nieuwste medische producttentoonstellingen en de vele netwerkmogelijkheden voor bezoekers vanuit meer dan 120 landen maakt van de MEDICA hét trefpunt voor specialisten, investeerders, zakenmensen en professionals werkzaam in de medische sector. Meer informatie over de MEDICA 2019 vindt u op www.medica-tradefair.com

Holland Paviljoen op MEDICA 2019

De TFHC organiseert in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en in samenwerking met Health~Holland voor de 9e keer een Holland Paviljoen op de MEDICA in Düsseldorf.

De beurs is jaarlijks uitverkocht en zodoende is er een eilandstand gereserveerd van maar liefst 300m². Het Holland Paviljoen bevind zich in hal 15.

Een pakket speciaal voor Starters!

De starterspakket is speciaal bedoeld om MKB’ers die starten op de internationale markt te ondersteunen. Een starter dient te voldoen aan de volgende deelname criteria: uw bedrijf maakt een innovatief medisch (technologisch) product of dienst, is minder dan 3 jaar oud (oprichting na 01-01-2016), heeft minder dan 5 FTE in dienst en heeft minder dan 1 miljoen omzet. De TFHC behoudt zich het recht deelname van iedere organisatie te valideren en / of te weigeren. U dient een recente uittreksel uit het handelsregister mee te sturen met uw aanmelding.

Geïnteresseerd? Lees meer