Wilt u exposeren op de belangrijkste medische vakbeurs ter wereld? Van 16 t/m 19 november 2020 vindt in de Messe Düsseldorf de MEDICA 2020 plaats. De MEDICA is al jaren wereldwijd dé vakbeurs voor de Life Sciences & Health én medisch-technologische industrie. De MEDICA 2020 is tevens als belangrijkste beurs aangewezen door de Nederlandse Topsector Life Sciences & Health.

De MEDICA is hét trefpunt voor specialisten, investeerders, zakenmensen en professionals werkzaam in de medische sector. Meer beursinformatie vindt u op: www.medica-tradefair.com

NL Health~Holland Lounge

De TFHC (Task Force Health Care) organiseert in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en in samenwerking met Health~Holland voor de 10e keer een NL Health~Holland Lounge op de MEDICA. In het licht van de huidige COVID-19 situatie zal er dit jaar een unieke hybride deelname zijn. De lounge zal derhalve een afmeting hebben van 72m². De exacte hal-locatie van de lounge is nog niet bekend.

Hybride Deelname

Wilt u deelnemen? Dat kan middels een posterpresentatie. Hierbij heeft u de mogelijkheid om 1, 2, 3 of 4 dagen deel te nemen. Naast fysieke deelname zal er een digitaal programma worden samengesteld. Zo zal er o.a. een speciale nl-health.nl/medica website worden gepresenteerd. Deze bevat uw uitgebreide bedrijfsprofiel, usercases en product presentatie. LET OP! Neemt u 4 dagen deel, dan heeft u de mogelijkheid tot het plakken van een eigen bedrijfsposter, anders wordt uw presentatie “flexibel” op een digitaal scherm gepresenteerd.

Matchmaking, Missievoucher & Kosten

Meer informatie over het programma & deelname aan de MEDICA 2020 vindt u op onze website. Bent u geïnteresseerd en wilt u uw organisatie aanmelden? Dat kan middels het formulier hieronder. LET OP! Wees er snel bij, er zijn dit jaar slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. De deadline voor registratie is maandag 5 oktober 2020.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Datum: 11 september