Meld je aan voor de Health Innovation School Rotterdam 2021

De noodzaak om te innoveren in de zorg is evident. De noodzakelijke veranderingen zijn gebaat bij een onderstroom van mensen die op de werkvloer initiatief nemen. Het faciliteren van persoonlijk leiderschap en initiatief draagt eraan bij dat de onderstroom van de werkvloer bovenstroom wordt. Dit blijkt uit de resultaten van de editie 2020 van de Health Innovation School 010 en uit de inspanningen van de Rotterdamse Zorg (dRZ) om de transitie van zorg te versnellen. De Gemeente Rotterdam werkt dan ook samen de De Rotterdamse Zorg, Alles is Gezondheid, Bureau Zorginnovatie, Amgen en andere partners aan een tweede editie in 2021.

Eerste editie een groot succes

In de onderstaande video vertellen enkele alumni over hun ervaringen bij de eerste editie van de Health Innovation School 010 in 2020.

Aanmelden Health Innovation School Rotterdam 2021

  • Ben jij een vooruitstrevende doener?
  • Wil jij werken aan betere gezondheid voor alle Rotterdammers?
  • Wil jij (effectiever) leren innoveren met 50 nieuwe partners-in-crime?

Meld je dan aan voor de Health Innovation School Rotterdam! Een uniek opleidingstraject van 6 maanden dat 50 voorlopers (in spé) uit het hele zorg- en welzijnsdomein samenbrengt.

Ontwikkel jouw innovatie-skills, vind inspiratie en een stimulerend netwerk van peers en ervaringsdeskundigen en realiseer die noodzakelijke innovatie bij jou op de werkvloer. 

Je kunt uiterlijk tot 5 mei aanmelden via de aanmeldpagina. De Health Innovation School loopt dit jaar van juni t/m november en gaat ook met coronamaatregelen gewoon door.

Programma & sprekers

Onderstaand kun je de eerste sprekers voor de Health Innovation School Rotterdam 2021 bekijken.

  • Erik Gerritsen – Secretaris-generaal van het Ministerie van VWS
  • Gelle Klein-Ikkink – Programmadirecteur Innovatie en Zorgvernieuwing van VWS
  • Lucien Engelen – Health.Transform
  • Karen van Ruiten – Programmahoofd Alles is Gezondheid en tevens initiator van de eerste HIS
  • Reon Brand – Senior Director of  Foresight bij Philips

In totaal zijn er ruim 20 sprekers, 10 coaches, meerdere workshopleiders, innovatiewandelingen, Summer Night Colleges, drie lesblokkken van 2 dagen en meerdere werksessies met multidisciplinaire teams.

Twijfel je? Stuur dan je vragen naar rotterdam@healthinnovation.school of lees de ervaringen van andere deelnemers eens terug. Meer informatie over het programma vind je op https://rotterdam.healthinnovation.school

HEALTH INNOVATION SCHOOL

LSH010, Bureau Zorginnovatie, De Rotterdamse Zorg en Alles is Gezondheid organiseerden in 2020 voor het eerst de Health Innovation School Rotterdam in de LSH010 hub. Een Rotterdamse editie van de landelijke Health Innovation School, waar je leert innoveren en impact te maken met zorginnovaties. Hier werken 50 professionals in de zorg met enthousiasme aan innovaties. De Health Innovation School is bestemd voor ondernemers, verpleegkundigen, verzorgende, verzekeraars, beleidsmakers, toezichthouders, patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen, medisch specialisten, iedereen die direct of indirect met gezondheid, preventie en/of zorg te maken heeft.

Health innovation school wervingsposter

Datum: 13 april 2021