De Health Business Week (HBW) is het grootste gezondheidsevenement in Nederland (22 februari – 5 maart 2021) waar studenten, bedrijven, opinieleiders en interessante sprekers elkaar ontmoeten, netwerken en inspireren. Met trots kunnen zij vermelden dat dit de grootste zorg gerelateerde business week van Nederland is en vieren zij in 2021 een tweede lustrum! Tijdens deze week worden ongeveer 1100 bachelor-, pre-master- en masterstudenten van de Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM) uitgenodigd, maar ook alle andere universitaire studenten geïnteresseerd in de Nederlandse zorgsector en zij ontmoeten leiders van bedrijven en organisaties uit de zorg. De HBW is een initiatief van SHARE, de faculteitsvereniging van de studie Health Policy and Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Ook tijdens deze uitdagende tijd van het Covid-19 virus zorgen zij ervoor dat getalenteerde studenten met toonaangevende zorg gerelateerde bedrijven in contact komen. Zoals u weet gaat de zorg altijd door en daarom is dit evenement dit jaar extra van belang. Het centrale thema van deze 10e editie is ‘The New Healthcare Era’. De uitdagende periode van vandaag zorgt ervoor dat we samen in actie moeten komen om de zorg naar het volgende niveau te tillen. Innovatie en implementatie vanuit de hele zorgsector is hierbij noodzakelijk. Samenwerking tussen verschillende partijen, zowel publiek als privaat, is nog belangrijker geworden. ‘Movers & Shakers’ moeten juist nu laten zien hoe zij hun steentje bijdragen aan de zorg om deze nog succesvoller te maken. Gedurende de HBW zal ‘The New Healthcare Era’ als richtinggevende gedachte voortdurend centraal staan om studenten kennis te laten maken met de zorg en de zorgleiders van de toekomst.

Wilt u uw bedrijf presenteren als ‘Mover & Shaker’ in The New Healthcare Era aan de meest gemotiveerde universitaire zorgtalenten van de toekomst? In contact komen met een breed scala aan enthousiaste studenten en onderdeel zijn van de grootste zorg gerelateerde business week van Nederland?  Dan nodigt HBW u van harte uit om samen de Health Business Week 2021 tot een groot succes te maken en u als partner te verbinden aan HBW 2021!

Geïnteresseerd? Laat iets van u horen via: chairman@healthbusinessweek.com