Nog maar 1 maand en de HIS gaat weer van start!

De Health Innovation School start over precies een maand. Er is nog plaats in Rotterdam!

In 6 maanden met een combinatie van praktijkleren en theorie begrijpen welke stappen jij kunt zetten om innovatie voor je te laten werken. En dat met veel creativiteit, vernieuwende kennis, inspirerende sprekers, coaches en deelnemers. Dit jaar is er bijvoorbeeld al een actieproject voor de jeugdzorg voorbereid waarin wordt samengewerkt met Garage2020 en Enver samenwerken. Een ware proeverij van innovatie waar iedereen die in het domein van zorg en gezondheid werkt zijn hart kan ophalen.

Meld je nu aan!

Experts in 2022

Vorig jaar waren er tijdens de Health Innovation School ruim 50 sprekers, trainers, begeleiders die allemaal expert zijn op hun speciifieke domein. Ook dit jaar staat er weer een mooie line-up van experts op het programma. We starten op 22 september o.a. met :

  • Lucien Engelen over technologische ontwikkelingen
  • Zayna Khayat over de fundamenten van innoveren
  • Mark Slager over persoonlijk leiderschap
  • Nico van Meeteren over de rol van gezondheid bij innovatie
  • Leonie Voragen over het zorgsysteem en de rol van innovatie
  • Naomie Jansen over preventie

Wil je meer weten over de onderwerpen, kijk dan op HIS Rotterdam.

De eerste HIS podcast is opgenomen. In deze eerste aflevering spraken we met Lobke van den Wijgaert, de oprichter van het eerste Smaakcentrum in Vlaanderen. Met haar enorme ervaring op het gebied van innovatie van voeding voor ouderen in verzorgingshuizen neemt ze ons mee in haar perspectief op innovatie en voeding. Je kunt de podcast op Spotify of Anchor gratis beluisteren.

Bron: HIS010

datum: 17 augustus 2022