Van 22 tot en met 27 maart vindt de Ontdekdezorg week van DeRotterdamseZorg plaats! De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Het is ook dé week voor zorgorganisaties om zich te presenteren aan potentiële nieuwe medewerkers. 

Dit jaar is de week volledig online. Daarom wordt de website ontdekdezorgweek.nl ingericht met een platform waar de bezoekers online kennismaken met jouw organisatie. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en de website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector. Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kan jouw organisatie zich presenteren door middel van bijvoorbeeld een video, website en een beschrijving van de organisatie. Door middel van de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met je opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kun je zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A. Het platform gaat 1 maart 2021 live.

Doe mee! 

DeRotterdamseZorg nodigt je van harte uit deel te nemen aan de Ontdekdezorg week. Dit is de kans om ons als regio te profileren richting potentiële werknemers. Doordat de week nu volledig online plaatsvindt is deelname nu nog laagdrempeliger. Voor deelname vul je dit Google Form vóór 1 maart 2021 in. 

In dit formulier kun je ook aangeven of je (online) activiteiten organiseert om zij-instromers en herintreders kennis te laten maken met jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een informerend en wervend webinar of live Q&A met een zij-instromer die met succes aan de slag is in jouw organisatie. Eventueel beeldmateriaal kun je apart sturen via sophie.veraart@derotterdamsezorg.nl. 

Evenals voorgaande jaren kun je van deRotterdamseZorg verwachten dat zij de regionale promotie van de Ontdekdezorg week voor hen rekening nemen. Naast de landelijke promo-activiteiten brengen zij de week bij zoveel mogelijk zij-instromers en herintreders in de regio onder de aandacht. 

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op: www.ontdekdezorgweek.nl/organisaties 

Laten we de krachten bundelen om zo veel mogelijk mensen in Rotterdam Rijnmond te enthousiasmeren voor werken in zorg en welzijn! 

Ontdekdezorg week 2021

Datum: 8 februari 2021
Bron: DeRotterdamseZorg