Registreer nu - Medical Delta Conference 2021

Medical Delta uitnodiging header

Datum: Dinsdag 2 november 2021 | 15:00 – 17:30u
Locatie: Online

Het is Medical Delta een groot genoegen u uit te nodigen voor de Medical Delta Conference 2021: ‘MedTech Solutions for a Healthier Tomorrow’.

De zorgvraag neemt de komende jaren toe, net als de zorgkosten. Tegelijkertijd willen we langer in goede gezondheid leven. En dat terwijl er steeds minder mensen zijn die zorg kunnen verlenen. Dit alles vraagt om een transitie van de zorg. Technologische innovatie speelt daarin een cruciale rol, waarbij het van groot belang is dat de techniek aansluit bij de zorgpraktijk.

Op dinsdag 2 november komt het health & technology ecosysteem van de deltaregio en daarbuiten online bijeen tijdens de Medical Delta Conference 2021. De keynote speaker is prof. dr. Marcel Levi, voorzitter van de NWO. Zijn speech wordt gevolgd door een interessante paneldiscussie onder leiding van Astrid Joosten over hoe interdisciplinaire wetenschap en technologische innovaties de zorgpraktijk kunnen bereiken en nu en in de toekomst de zorg kunnen ondersteunen.

Aansluitend ontvangen negen Medical Delta hoogleraren hun officiële inauguratie en presenteren zij op een bijzondere manier hun onderzoek.

Bekijk het voorlopige programma hier of meld u hier aan.

De voertaal voor het congres is Engels.

Medical Delta verheugt zich erop u te kunnen ontmoeten tijdens de online Medical Delta Conference!

REGISTREER HIER