Stad en regio Rotterdam mooier, beter, sterker en socialer maken

Stad en regio Rotterdam mooier, beter, sterker en socialer maken: daar zetten tientallen vermogensfondsen zich voor in. Door initiatieven en projecten van organisaties (mede) te ondersteunen/financieren en soms ook door zelf activiteiten te starten. Een groot aantal van die fondsen is verenigd in de VRF, de Vereniging Rotterdamse Fondsen.

Bent u op zoek naar financiƫle steun voor een project, initiatief of persoon in de stad of regio Rotterdam? Met onze fondsenzoeker vindt u fondsen die u wellicht kunnen helpen uw plannen te realiseren. Sommige fondsen werken ook buiten de regio Rotterdam.

Waar kunt u een fonds voor benaderen?

Fondsen kunnen, als het past binnen hun doelstelling, financieel bijdragenĀ aan inspirerende initiatieven en projecten waar stad en/of regio Rotterdam beter van wordt. Ook biedt een aantal fondsen de mogelijkheid om personen financieel te ondersteunen.

De juiste fondsen vinden

Fondsenwerving begint met het vinden van fondsen waarop u een beroep kan doen. Deze website helpt u een selectie te maken van fondsen die passen bij uw project. De snelste manier is om de fondsenzoeker hiernaast in te vullen. Daarnaast kunt u op inhoudelijk thema of op geografisch werkgebied fondsen selecteren.

De fondsenzoeker is een initiatief van de Vereniging Rotterdamse Fondsen. De vereniging neemt zelf geen aanvragen in behandeling en geeft ook geen adviezenover de aangesloten fondsen. Aanvragen dient u rechtstreeks bij de door u gevonden fondsen in te dienen. Veel succes!

Bron: Rotterdamse Fondsen

Datum: 2 November 2022