De eerste ronde van de subsidieregeling voor Implementatie- en Opschalingscoaching is vroegtijdig gesloten omdat het maximale aantal aanvragen eerder dan de deadline was bereikt. Voor partijen die niet op tijd voor de succesvolle regeling konden indienen, is er een tweede ronde geopend. Per 1 september 2020 kunnen zorginnovatoren weer gebruikmaken van de subsidieregeling voor implementatie- en opschalingscoaching. Het doel van het programma Zorg voor innoveren is om zorginnovatoren verder te helpen met innovatievraagstukken. Deze subsidieoproep richt zich op het bieden van ondersteuning bij implementatie- en opschalingsvraagstukken.

Doel subsidieoproep

Deze ronde betreft de tweede ronde van de subsidieregeling Implementatie- en opschalingscoaching. Deze subsidieregeling biedt financiƫle ondersteuning bij een implementatie- of opschalingsvraagstuk van een zorgaanbieder of ontwikkelaar van een zorginnovatie. Met de subsidie kan men een externe implementatie- en opschalingscoach inhuren. De coach biedt advisering bij de implementatie en opschaling die nodig is om een innovatie verder te brengen in de zorg.

Aanvraag indienen

U kunt tot 28 oktober 2020, 14.00 uur uw aanvraag indienen. Voor meer informatie, de voorwaarden en voor het indienen van uw subsidieaanvraag, klik hier.

Bron: ZonMw/ProjectNet

Datum: 15 september 2020