Er is een groeiende behoefte aan menselijke ondersteuning in de ouderenzorgsector. In een tijdperk van digitalisering, bezuinigingen en overwerkte zorgverleners, snakt de zorgsector naar innovatie met een kloppend hart. Zo heeft Thuishulp Rotterdam deze week de Runner Up Zorginnovatieprijs gewonnen van regio Zuid-Holland. Één van de belangrijkste criteria van de Zorginnovatieprijs is toegevoegde waarde voor de cliënt, en toegevoegde waarde voor de zorgverlener. Thuishulp Rotterdam biedt, in samenwerking met Gemeente Rotterdam, flexibele en persoonlijke dienstverlening. Op basis van de behoefte van de cliënt, en de kracht van de dienstverlener.

Wilt u meer weten over Thuishulp Rotterdam? Lees het stuk in de Hillegersberg-Schiebroek Exclusief.

Bron: Telstar

Meer nieuws.

Alle nieuwsberichten

Een nieuwe fase: Life Sciences & Health 010 warm overgedragen aan Rotterdam Square

Na een succesvolle periode van ruim acht jaar is het netwerk Life Sciences & Health 010 toe aan een nieuwe fase, waarin nog meer groei kan worden gerealiseerd. De activiteiten worden in de komende periode warm overgedragen aan Rotterdam Square, de kwartier makende campusorganisatie voor de nieuwe Erasmus MC Health Tech Campus. In dit artikel lees je meer over deze overgang.

Lees meer

Ellen Smit: ‘Met Rotterdam Square doorbouwen op stevige basis van LSH010’

De activiteiten van Life Sciences & Health 010 (LSH010) worden op 22 maart 2023 officieel overgedragen aan Rotterdam Square. Ellen Smit is directeur van deze nieuwe organisatie. ‘Het is voor Rotterdam geweldig dat er een vaste plek komt waar bedrijfsleven, onderzoek en onderwijs elkaar fysiek treffen.’

Lees meer

Momo Medical wint na Zuid-Hollandse voorronde ook publieksprijs Nationale Zorginnovatieprijs 2023

Lees meer