Tweede selectieronde ZorgTech vouchers start na zomer

De tweede selectieronde ZorgTech vouchers start na de zomer. Projectconsortia die technologische oplossingen willen realiseren voor de gezondheidszorg, kunnen uiterlijk 22 september een aanvraag indienen. Afhankelijk van de financieringsbehoefte is er naar verwachting ruimte voor nog zo’n vier projecten.

De vouchers voorzien in het toetsen van de haalbaarheid zorginnovaties of het testen van oplossingen in een praktijkomgeving; cruciale stappen om de zorgmarkt te kunnen betreden. Naast een financiële bijdrage ondersteunt het programma met begeleiding en publiciteit.

Net als in de eerste ronde kunnen de vouchers aangevraagd worden door samenwerkingsverbanden bestaande uit tenminste een bedrijf, een zorgorganisatie en een field-, living- of innovatielab. Ook individuele partijen kunnen hun interesse kenbaar maken. Het innovatieprogramma helpt hen waar mogelijk geschikte partners te vinden om een gezamenlijke aanvraag te kunnen indienen.

Partners van het programma zijn Metropoolregio Rotterdam Den Haag Provincie Zuid-Holland InnovationQuarter TNO en Medical Delta.

Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden en selectiecriteria.

Bron: Medical Delta
Datum:
14 juli 2020