Donderdag 12 maart 2020: annulering LSH010 ontbijt

Tot onze spijt hebben we op dinsdag 10 maart besloten om het #LSH010 ontbijt van aankomende donderdag 12 maart niet door te laten gaan.

Dit vanwege de recente ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus en de druk die dit met zich meebrengt bij vele (zorg) professionals. We vinden het risico om een grote groep zorgprofessionals bij elkaar te brengen op dit moment niet verantwoord, ook omdat ze mogelijk hard nodig zijn bij de bestrijding van het coronavirus en het voorkomen van verdere besmettingen. Velen van onze gasten zijn werkzaam in de zorgsector en we willen daarom geen enkel risico nemen. Daarnaast is het zo dat we inmiddels van meerdere gasten hebben vernomen dat zij vanwege eigen interne richtlijnen niet meer mogen deelnemen aan externe meetings en congressen.

Via deze website houden we u graag op de hoogte wat betreft de eerstvolgende netwerkgelegenheid.

Vragen?
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met Maaike van Zuilen (eventorganisatie) of Caroline Giezeman (gemeente Rotterdam).

Maaike van Zuilen: 06 – 456 32 117 / maaike@philogirl.nl
Caroline Giezeman: 06 – 1034 9941 cp.giezeman@rotterdam.nl

Noteer voor de zekerheid alvast de volgende data van het #LSH010 ontbijt 

  • 11 juni
  • 24 september
  • 10 december

Van slecht vermaak op de kermis naar een echte gamechanger in de zorg? Welke impact heeft Virtual Reality op de zorg? Hoe kan Virtual Reality ingezet worden ten behoeve van pijnbestrijding of als voorbereiding op operaties? Tijdens het LSH010 ontbijt op 12 maart aanstaande gaan we dieper op deze vragen in met onder andere Michel van Genderen van het Erasmus MC, Harry Kotey van het Maasstad ziekenhuis en diverse VR start ups en scale ups!

Na afloop van het ontbijt kunt u uiteraard zelf kennismaken met Virtual Reality!

En verder organiseren we ook deze keer weer smartsessies. Wilt u zelf een smart sessie organiseren? Dat kan!

Gaat uw hart hier sneller van kloppen, dan mag u dit ontbijt zeker niet missen!

Ter voorbereiding: na aanmelding voor het ontbijt ontvangt u een uitnodiging voor de 1 op 1 meetings en uw online profiel. Zo kunt u zich optimaal voorbereiden voor het ontbijt en alvast uw 1 op 1 netwerkmeetings inplannen.

Datum: donderdag 12 maart
Locatie: Life Sciences & Health Hub – 9e etage
1 op 1 meetings & ontbijt: 07.00 – 08.00 & 09.00 – 11.00
Start plenair programma: 08.00

Heeft u vragen? Mail gerust naar: info@lifesciencesandhealth010.nl