Uitnodiging LSH010 Ontbijt 30 juni 2022

Robotica in de zorg is nog steeds volop in ontwikkeling. Van chirurgische robots die ingezet worden tijdens operaties om de tremor in de handen van de arts te voorkomen (en al helemaal niet meer lijken op ons ‘standaard-idee van een robot) tot humanoïde en androïde robots in zorginstellingen die ingezet worden om eenzame ouderen gezelschap te houden of vergeetachtige patiënten te herinneren aan hun medicatie.

Op donderdag 30 juni krijgt u tijdens het LSH010 Ontbijt een overzicht van de huidige stand van zaken op het gebied van robotica in de zorg. Het ontbijt vindt plaats tijdens het Europese congres over robotica (European Robotics Forum) dat van 28 juni tot en met 30 juni in Ahoy plaatsvindt.

Na afloop van het ontbijt gaan we met studenten van de TU Delft de exhibition floor van het robotcongres bezoeken: met de toegangscode van LSH010 krijgt u bovendien een korting op de rest van het congres.

Tijd: deze keer komen we in verband met het grote congres iets eerder bij elkaar: u kunt ontbijten vanaf 07.00 en we starten met het plenaire programma om 07.45!

​​Voor het programma zie: https:/www.lifesciencesandhealth010.nl/events/lsh010-ontbijt-donderdag-30-juni/

Het is weer de eerste keer sinds januari 2020 dat we bij elkaar kunnen komen, we hopen dan ook dat het gehele LSH010 netwerk weer met ons mee komt ontbijten en netwerken!

We kijken ernaar uit u op 30 juni te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

LSH010